Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Μεταφορά μαθητών του Δήμου Ζίτσας

Μετά από σχετική ρύθμιση που εισήγαγε ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Κουκουλόπουλος στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Ρύθμιση λειτουργίας της ταχυδρομικής αγοράς, θεμάτων ηλεκτρονικών επικοινωνιών και άλλες διατάξεις» και το οποίο ψηφίστηκε στις 21/02/2012 στην Ολομέλεια της Βουλής, δόθηκε παράταση των συμβάσεων που έχουν συνάψει οι Περιφέρειες για τη μεταφορά των μαθητών έως 30 Ιουνίου 2012.

Ο Δήμος Ζίτσας είναι ο μόνος δήμος της Περιφέρειας Ηπείρου - όπως βεβαιώνει με το υπ’ αριθ. πρωτ. 18237/1338/2012 έγγραφό του και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης - ο οποίος έχει ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία του διαγωνισμού και έχει συνάψει δικές του συμβάσεις και για το λόγο αυτό εξαιρείται της παράτασης των συμβάσεων. Η μεταφορά των μαθητών εντός των ορίων του Δήμου Ζίτσας πραγματοποιείται κανονικά από 07/01/2012 με το Αστικό και Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Ιωαννίνων, δυνάμει των σχετικών συμβάσεων που έχουν υπογραφεί.

Δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο Ζίτσας, τους δημότες και τις υπηρεσίες του η πρωτιά αυτή που καταλαμβάνει.

Αποτελεί την ελάχιστη αναγνώριση της σοβαρής, μεθοδικής και συγκροτημένης δουλειάς που γίνεται τους 14 μήνες εφαρμογής του Καλλικράτη από το σύνολο των ανθρώπων που εργάζονται για το Δήμο Ζίτσας.

Είναι μία από τις πολλές πρωτιές που έχει καταλάβει ο Δήμος μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Χωρίς μεμψιμοιρίες για την έκρυθμη πολιτική και οικονομική κατάσταση που μαστίζει όλους τους Δήμους.

  • Χωρίς άσκοπες κραυγές.
  • Χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από εύκολες δικαιολογίες.
  • Δίνοντας λύσεις ακόμη και όταν οι εξελίξεις ανατρέπουν τα υπάρχοντα δεδομένα.
  • Έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την μέγιστη εξυπηρέτηση των δημοτών ακόμη και όταν χρειαστεί να αναλάβουμε το πολιτικό κόστος.

Δέσμευσή μας ότι ο Δήμος Ζίτσας θα συνεχίσει να πορεύεται στην πρωτοπορία των εξελίξεων.

Αναρτήθηκε στις 01 Μάρτιος 2012

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα