Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 2013 ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 2013 ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, στο Δήμο Ζίτσας ο Εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Γεωργίου Ελεούσας.

Χρόνο με το χρόνο η εκδήλωση προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων Καραμπίνας Ιωάννης, ο Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας Ρογκότης Δημήτριος, Αντιδήμαρχοι Δήμου Ζίτσας, Εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων του Δήμου Ζίτσας και πλήθος κόσμου, ντόπιοι αλλά κι από την ευρύτερη περιοχή.

Μετά τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία στον προαύλειο χώρο του ναού ετελέσθη Ακολουθία και μοιράσθηκε στους παρευρισκόμενους το αντίδωρο και το παραδοσιακό λουκούμι.

Μετά από σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου, ακολούθησε η παρουσίαση του Ετήσιου Προγράμματος του Τμήματος Παραδοσιακών χορών Ελεούσας, με χορούς και δρώμενα από όλη την Ελλάδα.

Τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Ελεούσας, του Συλλόγου Γυναικών Ελεούσας, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Ελεούσας και του Αθλητικού Συλλόγου «Θύελλα Ελεούσας» μοίρασαν το πρόβειο κοκκινιστό κρέας με το ρύζι, (παραδοσιακό φαγητό της περιοχής) και σέρβιραν κρασί, δωρεάν από το δήμο και οι επισκέπτες, με τη συνοδεία δημοτικής μουσικής γλέντησαν ως το απόγευμα.

Η Δημοτική Αρχή σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι και σας περιμένει σε μια σειρά Εκδηλώσεων, που διοργανώνει για το Καλοκαίρι 2013.

Αναρτήθηκε στις 14 Μάιος 2013

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα