Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Διάκριση για το Γενικό Λύκειο Ελεούσας σε μαθητικό διαγωνισμό!

Διάκριση για το Γενικό Λύκειο Ελεούσας σε μαθητικό διαγωνισμό!

Ο Δήμος Ζίτσας εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γενικού Λυκείου Ελεούσας για την συμμετοχή τους στο 4ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Επιστήμης και Τεχνολογίας ACSTAC 2014 και την κατάκτηση δύο βραβείων και συγκεκριμένα:

  • 1ο βραβείο για την παρουσίαση σε επεξεργασμένο βίντεο το θεατρικό δρώμενο «Δίλημμα Ζωής» από την ομάδα μαθητών: Δίμηνα Αρετή, Κάλτσα Αγγελική- Ιάσμη, Καρβούνη Ιωάννα, Καρβούνης Λεωνίδας, Κατσουλίδου Κωνσταντίνα, Λύγδα Ανθή υπό την καθοδήγηση των καθηγητών: Ζαφειροπούλου Μαρία, Ελένογλου Ελένη, Κονετά Δημήτρη και
  • 2ο βραβείο για την παρουσίαση της ταινίας cartoon animation «Κολασμένες φιλοσοφικές αναζητήσεις» από την ομάδα μαθητών: Παππά Παναγιώτα, Ντασταμάνη Γεωργία, Στέφο Στέφανο, Καρβούνη Γιώργο, Πανταζή Αλεξάνδρα υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Κονετά Δημήτρη.

          Η διάκριση του ΓΕΛ Ελεούσας είναι εξαιρετικά σημαντική και αξιέπαινη μιας και στο Διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 μαθητές από 5 χώρες (Ελλάδα, Ινδία, Μολδαβία, Ρουμανία και Τουρκία). Μαθητές και εκπαιδευτικοί απέδειξαν ότι οι κόποι, η συνεργασία και η θέληση αποδίδουν και επιβραβεύονται.

          Ευχόμαστε το έργο και η πορεία του Δημόσιου Σχολείου να συνεχιστεί με καινοτόμες δράσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μαθητών.

Αναρτήθηκε στις 08 Απρίλιος 2014

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα