Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Προχωρά η αγορά μηχανήματος καταστροφέα κλαδοκόπου και ελκυστήρα

«Ανοίγει ο δρόμος» για την αγορά μηχανήματος καταστροφέα κλαδοκόπου και ελκυστήρα που έχει δρομολογήσει η Δημοτική Αρχή Ζίτσας μετά και την έγκριση που έλαβε η συγκεκριμένη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ειδικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας στη συνεδρίασή του το βράδυ της Τετάρτης (30/03/2014) με τις ψήφους της πλειοψηφούσας παράταξης  του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου και την ψήφο του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης»  Δημήτρη Τζίμα ενέκρινε τη διενέργεια προμήθειας μηχανήματος καταστροφέα κλαδοκόπου και ελκυστήρα.

«Μένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της η Δημοτική Αρχή προχωρά τις διαδικασίες για την αγορά του συγκεκριμένου μηχανήματος που θα καλύψει βασικές ανάγκες του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας και του πρασίνου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ζίτσας αφήνοντας αιχμές για τη στάση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που καταψήφισαν τη συγκεκριμένη προμήθεια και κατέληξε: «Παρά τη δύσκολη κατάσταση που περνάμε ως χώρα και ως Αυτοδιοίκηση εργαζόμαστε απρόσκοπτα για να συμβάλουμε στην επίλυση ζητημάτων που αφορούν στην καθημερινότητα των δημοτών. Παραμένοντας σταθεροί στις θέσεις μας μακριά από λαϊκισμούς και μικροπρέπειες».

 

Αναρτήθηκε στις 31 Μάρτιος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα