Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου οι ενστάσεις για την επιστροφή του ανταποδοτικού τέλους από τη λειτουργία του υδροηλεκτρικού Κληματιάς-Παλιουρής

Μέχρι  την Παρασκευή  30 Δεκεμβρίου οι ενστάσεις για την επιστροφή του ανταποδοτικού τέλους από τη λειτουργία του υδροηλεκτρικού Κληματιάς-Παλιουρής

 

Μέχρι  την Παρασκευή  30 Δεκεμβρίου 2016 και μέσω του Δήμου μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις  οι δικαιούχοι οικιακοί καταναλωτές που δεν συμπεριλαμβάνονται στους Πίνακες που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η ΔΕΔΔΗΕ για την επιστροφή του ανταποδοτικού τέλους στους λογαριασμούς ρεύματος από τη λειτουργία του υδροηλεκτρικού Κληματιάς-Παλιουρής.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’ αριθ. ΑΠΕΗΛ/οικ.187934/15.12.2016 Εγκύκλιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας  (ΑΔΑ: 758653Π8-7ΨΩ) που αφορά την εφαρμογή της υπ’ αριθ. ΑΠΕΗΛ/οικ.181851/09.08.2016 υπουργικής απόφασης: «Ανάρτηση Οριστικού Πίνακα με τον επιμερισμό των ποσών από σταθμούς ΑΠΕ σε μία ή περισσότερες Δημοτικές ή Τοπικές Κοινότητες, για τα έτη 2010-2014, ….», η ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ ανήρτησε τον πίνακα των αριθμών παροχής των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών στην ιστοσελίδα της και στο σύνδεσμο:

 http://www.deddie.gr/el/upiresies/fwtovoltaika-kai-alles-ape/oikiakes-paroxes-twn-dimotikwntopikwn-koinotitwn-o.

Οι οικιακοί καταναλωτές στις περιοχές όπου λειτουργούν σταθμοί ΑΠΕ, ανά Τοπική Κοινότητα έχουν  δικαίωμα υποβολής ένστασης μέσω των Δήμων, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία της ανάρτησης, δηλαδή έως την 30.12.2016. Στη συνέχεια, έως την 10.01.2017, οι Δήμοι οφείλουν να ενημερώσουν το ΥΠΕΝ και τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. για τα αποτελέσματα της εξέτασης των ενστάσεων και για τυχόν αλλαγές που έχουν προκύψει.

Στο Δήμο Ζίτσας οι κάτοικοι των Τ.Κ. Κληματιάς και Παλιουρής που είναι δικαιούχοι επιστροφής ανταποδοτικού τέλους λόγω της λειτουργίας του υδροηλεκτρικού στην περιοχή μπορούν επίσης να διασταυρώσουν τα στοιχεία τους, στους πίνακες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που έχουν   αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στο Δημοτικό κατάστημα στην Ελεούσα, στο Κ.Ε.Π. Κληματιάς και στους πίνακες ανακοινώσεων στην Τ.Κ. Παλιουρής.

Για περισσότερες πληροφορίες και την υποβολή ενστάσεων μπορούν να απευθύνονται στους υπαλλήλους Σταύρο Στάθη και Άννα Αναστασιάδου στα τηλέφωνα 26533-60040 και 26533-60015

 

 

Αναρτήθηκε στις 21 Δεκέμβριος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα