Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

«Ναι» από το Δημοτικό Συμβούλιο στη μελέτη για το Δίκτυο αποχέτευσης Ακαθάρτων στην Τ. Κ. Ροδοτοπίου

Τη μελέτη για το έργο «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Τμήματος οικισμού στην Τ.Κ. Ροδοτοπίου» ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας στη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/03/2017).

Η μελέτη προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ αφορά στην κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων που θα καλύψει τις ανάγκες ενός πυκνοδομημένου και πυκνοκατοικημένου οικισμού του Δήμου Ζίτσας όπως είναι η Τ.Κ. Ροδοτοπίου. Συμπεριλαμβάνεται δε στον κατάλογο των μελετών που έχει έτοιμες ο Δήμος Ζίτσας με ώριμα προς δημοπράτηση έργα συνολικού προϋπολογισμού 11.704.000ευρώ.

«Είμαστε έτοιμοι και μόλις ανοίξουν τα αντίστοιχα μέτρα του νέου ΕΣΠΑ μπορούμε να υποβάλουμε φακέλους συμμετοχής για μια σειρά έργων υποδομής όπως αυτό του δικτύου ακαθάρτων στην Τ.Κ. Ροδοτοπίου» αναφέρει ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος με αφορμή την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να σημειωθεί πως με την ενδεχόμενη ένταξη  της εγκεκριμένης μελέτης σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα θα δοθεί η δυνατότητα στο δήμο Ζίτσας να υλοποιήσει ένα ακόμη σημαντικό έργο υποδομής που αφενός θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής και αφετέρου θα αποτελέσει προϋπόθεση για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Αναρτήθηκε στις 28 Μάρτιος 2017

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα