Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Όλοι κρινόμαστε και θα κριθούμε από το αποτέλεσμα των αποφάσεων και πράξεών μας

Μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Ζίτσας-Αυτοδιοικητική Ενότητα» Βασ. Γαρδίκου, για τα τέλη σύνδεσης που καλούνται από τη ΔΕΥΑΙ να καταβάλουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων στη Δ.Κ. Ελεούσας προκειμένου να συνδεθούν με το δίκτυο ακαθάρτων αποχέτευσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας για τα εξής:

  1. Σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση που είχαν υπογράψει ο τότε Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Φίλιππας Φίλιος και ο Δημάρχος Ζίτσας Δημήτρης Ρογκότης στις 20/08/2014 οι ιδιοκτήτες ακινήτων στη Δ.Κ. Ελεούσας για να συνδεθούν με το δίκτυο ακαθάρτων θα πρέπει να καταβάλουν το ακόλουθο τέλος σύνδεσης:
  • Για οικοδομές των οποίων η οικοδομική άδεια έχει εκδοθεί μέχρι τις 31/12/2001 θα ανέρχεται στο ποσό των 9,00ευρώ ανά τ.μ., πλέον ΦΠΑ και
  • Για οικοδομές των οποίων η οικοδομική άδεια έχει εκδοθεί μετά την 1/1/2002 θα ανέρχεται στο ποσό των 10,00ευρώ ανά τ.μ., πλέον ΦΠΑ.

 

  1. Η συγκεκριμένη προγραμματική είχε υπογραφεί μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου στις 18/10/2012 στο οποίο εισηγητής ήταν ο κ. Βασίλης Γαρδίκος ως αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Εμείς στα κοινά πορευόμαστε με την αρχή ότι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Γι’ αυτό προτείνουμε στον επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Ζίτσας-Αυτοδιοικητική Ενότητα», ότι αν αναγνωρίζει ότι έκανε λάθος υπάρχει και η «συγνώμη».   

Υποδείξεις και παραινέσεις δε μπορούμε να δεχθούμε από εκείνους που δεν παραδέχονται τα λάθη τους.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή θα κριθούμε για τις δικές μας πράξεις και αποφάσεις. Γι’ αυτό, να είναι σίγουρος ο κ. Γαρδίκος πως και στο συγκεκριμένο θέμα θα ενεργήσουμε σύμφωνα με τις αρχές που ακολουθούμε στα δυόμιση χρόνια που διοικούμε το Δήμο Ζίτσας.  

 

Αναρτήθηκε στις 02 Μάιος 2017

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα