Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 300 νοικοκυριά του Δήμου Ζίτσας

Δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 300 νοικοκυριά του Δήμου Ζίτσας

Δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης διένειμε ο Δήμος Ζίτσας το περασμένο διάστημα σε 283 νοικοκυριά  που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Τα δέματα τα οποία περιελάμβαναν τρόφιμα, προϊόντα ψυγείου, αναψυκτικά, είδη ατομικής υγιεινής και οικιακής χρήσης καλύπτουν τις ανάγκες συνολικά 697 ατόμων, 353 ωφελούμενων του (ΚΕΑ) και 344 ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τα προϊόντα συγκεντρώθηκαν μέσω του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)», μέσω δωρεών από επιχειρήσεις της περιοχής καθώς και με αγορά από ίδιους πόρους του Δήμου Ζίτσας.   

«Με διακριτικότητα και πνεύμα κοινωνικής  αλληλεγγύης στεκόμαστε στο πλευρό των συνδημοτών μας  που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και μέχρι σήμερα τα καταφέρνουμε χάρη και στην ανταπόκριση και τη στήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής που ενισχύουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου με τα προϊόντα τους», αναφέρει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του  Κοινωνικού  Παντοπωλείου Νίκος Σφήκας εκφράζοντας   τις ευχαριστίες του σε όλους τους επιχειρηματίες.

Να σημειωθεί ότι στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου  Ζίτσας, ανταποκρίθηκαν επιχειρήσεις προσφέροντας τα προϊόντα τους, τα οποία συμπλήρωναν τα δέματα που διένειμε στη διάρκεια των εορτών το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Πρόκειται για τις: «ΠΙΝΔΟΣ Α.Ε.», «Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.», «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.», ZAFIRI ΑΦΟΙ,  ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗ ΥΙΟΙ Ο.Ε., ΔΑΒΟΥΤΗΣ-ΜΑΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.,  ΒΙΚΟΣ-ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ Α.Ε., ΖΑΓΟΡΙ- ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΓΑΛΑ(ΚΙΝΗΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ), ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.         

Αναρτήθηκε στις 29 Δεκέμβριος 2017

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα