Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Ζίτσας

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Ζίτσας

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος αναφέρει:

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Το φετινό Πάσχα, και ενώ ο αγώνας για να ξεπεράσουμε το Γολγοθά της πανδημίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ας ενώσουμε τις ευχές μας και ας εντείνουμε την κοινή μας προσπάθεια επιδεικνύοντας καρτερία και σύνεση προκειμένου να βγούμε νικητές.

Η εποχή που διανύουμε είναι  δύσκολη, όλοι μας βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις καθώς εκτός από την αγωνία για το μέλλον το δικό μας, των αγαπημένων μας προσώπων, των συμπολιτών μας, του τόπου μας έχουμε να διαχειριστούμε και συναισθήματα φόβου και μοναξιάς.

Θα αναγκαστούμε πολλοί από εμάς να περάσουμε το φετινό Πάσχα μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους. Τα χωριά μας δεν θα γεμίσουν με τους συμπατριώτες μας απόδημους που έρχονταν να περάσουν τις γιορτές στον τόπο τους μαζί με τους ηλικιωμένους συγγενείς και συγχωριανούς τους.

Όμως όλα αυτά, με τίποτε δε θα λυγίσουν την πίστη μας στο αληθινό μήνυμα που εκπέμπει διαχρονικά το Θαύμα της Ανάστασης του Κυρίου, που δεν είναι άλλο από τη νίκη της ζωής απέναντι στο θάνατο.

Είμαι σίγουρος πως φέτος το Πάσχα, όσο μακριά κι αν είμαστε από τους αγαπημένους μας, οι καρδιές μας θα είναι κοντά και το Αναστάσιμο φως θα πυροδοτήσει τη φλόγα στις ψυχές όλων μας για να σταθούμε όρθιοι και σε αυτή τη δοκιμασία και με πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης και συνεργασίας να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα.  

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους σας, στους απανταχού Ηπειρώτες,

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση .

 

 

 

Αναρτήθηκε στις 16 Απρίλιος 2020

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα