Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο στο στόλο του Δήμου Ζίτσας

Νέο  υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο στο στόλο του Δήμου Ζίτσας

Με ένα νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο όχημα, χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», ενισχύει την υπηρεσία καθαριότητας ο Δήμος Ζίτσας.

Το νέο απορριμματοφόρο συνολικού προϋπολογισμού 215.000 ευρώ είναι βαρέως τύπου όχημα με σύστημα πλύσης - απολύμανσης κάδων. Ο Δήμος Ζίτσας με την ένταξή του στο στόλο των οχημάτων του, αναβαθμίζει τις υπηρεσίες αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων και ταυτόχρονα βελτιώνει τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού στον τομέα καθαριότητας με στόχο αφενός να προσφέρει ποιοτικότερες υπηρεσίες στους δημότες και αφετέρου να καλύψει καλύτερα τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις.

Η παραλαβή του οχήματος έγινε το πρωί της Τρίτης (27/07/2021) στο Δημαρχείο στην Ελεούσα από τα μέλη της Επιτροπής παραλαβής, παρουσία του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου,  του  αρμόδιου Αντιδημάρχου Νίκου Σφήκα και των πρώην Αντιδημάρχων στον τομέα καθαριότητας, Αλκιβιάδη Βότσικα και Περικλή Γρίβα.

Στο εργοτάξιο του Δήμου ακολούθησε ενημέρωση των  εργαζόμενων για τον τρόπο οδήγησης και λειτουργίας του οχήματος και δόθηκαν οδηγίες και λεπτομέρειες για την πλοήγησή του.

 

 

 

 

 

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα