Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

«Καραβάνι» αλληλεγγύης από το Δήμο Ζίτσας στους πυρόπληκτους κατοίκους του Δήμου Μαντουδίου Ευβοίας

«Καραβάνι» αλληλεγγύης από το Δήμο Ζίτσας στους πυρόπληκτους κατοίκους του Δήμου Μαντουδίου Ευβοίας

Στην αποστολή βοήθειας προς τους πυρόπληκτους κατοίκους του  Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια, προχώρησε το πρωί της Τρίτης (17/08/2021) ο Δήμος Ζίτσας χάρη στην ευαισθητοποίηση των δημοτών του που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Το «κύμα» συμπαράστασης και αλληλεγγύης των κατοίκων του Δήμου Ζίτσας ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μέσα σε διάστημα λίγων ημερών παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζίτσας είδη διατροφής, νερά, ζωοτροφές, είδη ευρείας κατανάλωσης καθώς και ρουχισμό.

Όλα τα παραπάνω,  ταξινομήθηκαν και συσκευάστηκαν κατάλληλα υπό το συντονισμό της προϊσταμένης του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Κων/νας Μάγκου και αποστέλλονται μετά από σχετική συνεννόηση στο Δημαρχείο Μαντουδίου – Λίμνης- Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια, για να διατεθούν στους κατοίκους της περιοχής που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και τα έχουν ανάγκη.    

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική καθώς καταφέραμε μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα να συγκεντρώσουμε σημαντικές ποσότητες ειδών που τα έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποί μας που έχασαν τις περιουσίες τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας» αναφέρει ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Παναγιώτης Μαλισσόβας και ευχαριστεί τους πολίτες, τους  τοπικούς Συλλόγους και τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στη πρόσκληση του Δήμου Ζίτσας για συγκέντρωση βοήθειας.     

Φωτογραφικό υλικό

«Καραβάνι» αλληλεγγύης από το Δήμο Ζίτσας στους πυρόπληκτους κατοίκους του Δήμου Μαντουδίου Ευβοίας
Αναρτήθηκε στις 17 Αύγουστος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα