Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Σε λειτουργία ο Σ.Μ.Α. Ζίτσας

Σε λειτουργία ο Σ.Μ.Α. Ζίτσας

« Ένα μεγάλο βήμα που αποδεικνύει πως όταν υπάρχει θέληση για δουλειά και συνεργασία μπορούν να δρομολογηθούν λύσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος για τους πολίτες», χαρακτήρισε τη λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων(Σ.Μ.Α.)Ζίτσας ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος, επισημαίνοντας πως «διαψεύδονται έτσι, όσοι  επικαλούνται πως χρειάζεται εξειδικευμένο προσωπικό και υψηλό κόστος».    

Ο   Σ.Μ.Α. Ζίτσας είναι ο πρώτος που τέθηκε σε λειτουργία την περασμένη Παρασκευή στην Ήπειρο και με προσωπικό του Δήμου Ζίτσας. «Δύο χρόνια τώρα ζητούσα να λειτουργήσουμε το Σταθμό με προσωπικό του Δήμου και τώρα αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο πως αυτό μπορεί να γίνει με θετικά αποτελέσματα» εξήγησε ο Δήμαρχος Ζίτσας υπογραμμίζοντας πως «οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών με το Δήμαρχο Άρτας να αξιώνει υπέρογκες αποζημιώσεις δεκαετιών πριν (από το 1998) από τον Α.Σ.Δ.Σ.Α. Π. Ηπείρου, έμμεσα δηλαδή από όλους τους Ηπειρώτες, για ανταποδοτικά από τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Βλαχέρνας αποδεικνύουν σε όλους πως η λειτουργία του Συνδέσμου μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργεί και όχι να διευκολύνει. Για το λόγο αυτό θα πρέπει η διαχείριση των απορριμμάτων να παραμείνει στους Δήμους και να καταργηθεί ο Α.Σ.Δ.Σ.Α. διαθέτοντας τους μηχανικούς που έχει προσλάβει στους μικρούς ορεινούς Δήμους που ταλανίζονται από την υποστελέχωση των Τεχνικών τους Υπηρεσιών». 

 

 

Αναρτήθηκε στις 21 Μάρτιος 2023

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα