Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Ζίτσας στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήρια από το  Δήμαρχο Ζίτσας στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Μετά την ανακοίνωση, από το Υπουργείο Παιδείας, των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης των μαθητών που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  σε γραπτό μήνυμά του αναφέρει:

«Συγχαίρω όλα τα Ηπειρωτόπουλα που κατάφεραν  να πετύχουν την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και είδαν έτσι τις προσπάθειες και τους κόπους τους να δικαιώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θερμά συγχαρητήρια, αξίζουν στους  μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου Ζίτσας που με τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας κατάφεραν και φέτος να συνεχίσουν την παράδοση των τελευταίων ετών  αποδεικνύοντας έμπρακτα πως  η προετοιμασία που γίνεται όλο το προηγούμενο διάστημα από τους ίδιους  και τους εκπαιδευτικούς τους έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα και  κατατάσσει τα σχολεία μας μεταξύ των καλύτερων σε επίπεδο Ιωαννίνων.

Είμαι βέβαιος, ότι θα συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους, στο όμορφο ταξίδι της ακαδημαϊκής ολοκλήρωσης, δημιουργώντας ως αυριανοί επιστήμονες, ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον του τόπου.

Θέλω όμως να στείλω ένα μήνυμα και προς τους υποψήφιους που δεν κατάφεραν φέτος να πετύχουν το στόχο τους και να τους υπενθυμίσω, ότι η προσπάθεια και ο αγώνας δεν σταματούν στη πρώτη δυσκολία. Η καταξίωση άλλωστε απαιτεί καθημερινό και πολύπλευρο αγώνα και δεν κατακτάται με μοναδικό εφόδιο τις σπουδές.

 

Στους γονείς εύχομαι να συνεχίσουν να είναι κοντά στα παιδιά τους ενθαρρύνοντάς τα και υποστηρίζοντας τις επιλογές τους.

 Καλή τύχη σε όλους.»

 

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2023

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα