Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Υπεγράφη και ξεκινά η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Ελεούσας

Υπεγράφη και ξεκινά η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Ελεούσας

 

Ένα εμβληματικό έργο, όνειρο δεκαετιών για τη Δ.Ε. Πασσαρώνος και το Δήμο Ζίτσας παίρνει «σάρκα και οστά». Πρόκειται για το κλειστό γυμναστήριο Ελεούσας η κατασκευή του οποίου ξεκινά μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης το πρωί της Τετάρτης (06/09/2023) από το Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας παρουσία του εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού και νεολαίας Γιώργου Λαδά και του Πρόεδρου της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Φώτη Ράρρα.

  Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.558.000,00 € χρηματοδοτείται από Πιστώσεις της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ζίτσας.

«Επιτέλους μετά τα εμπόδια και τις παλινωδίες που δημιουργήθηκαν στην έκδοση της σχετικής οικοδομικής άδειας λόγω της πανδημίας καθώς και στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού λόγω των συνεχών αναπροσαρμογών στις τιμές των οικοδομικών υλικών  είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε σήμερα με τον ανάδοχο τη σύμβαση κατασκευής ενός εμβληματικού έργου για ολόκληρο το Δήμο Ζίτσας» αναφέρει ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος και προσθέτει: «Από την αρχή της θητείας μας ως Δημοτική Αρχή διαχρονικά και από όλες τις κυβερνήσεις προσπαθούσαμε να εξασφαλίσουμε τις σχετικές πιστώσεις από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Όμως με την αμέριστη συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση του 1,5 και πλέον εκατομμυρίου ευρώ, που χρειαζόμαστε για την υλοποίησή του. Σήμερα λοιπόν αισθανόμαστε διπλά υπερήφανοι που ξεπεράσαμε τα εμπόδια και η νεολαία του Δήμου θα αποκτήσει ένα σύγχρονο αθλητικό χώρο».

 

 

Αναρτήθηκε στις 06 Σεπτέμβριος 2023

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα