Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ζίτσας ημερίδα απασχόλησης και κατάρτισης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ζίτσας ημερίδα απασχόλησης και κατάρτισης

Το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού ανέργων, εργαζόμενων και εκπροσώπων εταιρειών προσέλκυσε η ημερίδα που πραγματοποίησε ο Δήμος Ζίτσας με στόχο την άμεση και αποτελεσματική διασύνδεση της προσφοράς και της ζήτησης στην τοπική αγορά εργασίας.

«Στη διάρκεια της ημερίδας έγινε παρουσίαση των θέσεων εργασίας σε επιχειρήσεις καθώς και των επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης μέσω των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση και την ενίσχυση των επιχειρήσεων με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό» επισημαίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος απασχόλησης Γιώργος Λαδάς και ευχαριστεί όλους όσοι  συμμετείχαν.

Να σημειωθεί πως στην ημερίδα συμμετείχαν από την πλευρά των επιχειρήσεων ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», «ΤΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤ’ΚΟ», οι εταιρείες αυτοκινήτων «Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε.» & «Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε.», τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) «ΓΡΑΒΑΝΗΣ – ITRAINING» & «ΠΡΟΟΔΟΣ». Ταυτόχρονα, στελέχη της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) Ιωαννίνων ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τις θέσεις απασχόλησης καθώς και τα προγράμματα κατάρτισης που είναι σε εξέλιξη και μπορούν να εκμεταλλευτούν τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι άνεργοι. Επίσης, στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ζίτσας αναφέρθηκαν στον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν αναφορικά με τη διασύνδεση των ενδιαφερόμενων τόσο με τις επιχειρήσεις όσο και με άλλους φορείς και οργανισμούς.  

Αναρτήθηκε στις 28 Σεπτέμβριος 2023

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα