Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Διακρίσεις για τη θεατρική ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Διακρίσεις για τη θεατρική ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών η Θεατρική Ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» του Δήμου Ζίτσας επέστρεψε με διακρίσεις από το 39ό Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα.

 Η Θεατρική Ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» συμμετείχε, για τέταρτη φορά, φέτος στο Φεστιβάλ και απέσπασε ένα βραβείο και έναν έπαινο  για  τη θεατρική παράσταση «Τριαντάφυλλο στο στήθος» του Τένεσσι Ουίλλιαμς.

 Ειδικότερα, η κριτική επιτροπή της απένειμε παμψηφεί το βραβείο Ηχητικής Επένδυσης  για τη μουσική της παράστασης που επιμελήθηκε ο Γιώργος Καψάλης και έπαινος για την ξεχωριστή ανάγνωση ενός κλασικού έργου.

   «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης για αυτές τις διακρίσεις» αναφέρει η αρμόδια αντιδήμαρχος Κατερίνα Μπαλάφα που συνόδευε τη θεατρική ομάδα στην Καρδίτσα και πρόσθεσε «οι κόποι τους ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από το φεστιβάλ Καρδίτσας, το μακροβιότερο της Ελλάδας, που στηρίζει την προσπάθεια των ανθρώπων του ερασιτεχνικού θεάτρου».

 Να σημειωθεί πως, την  Κριτική Επιτροπή του Φεστιβάλ  φέτος, αποτελούσαν ο σκηνοθέτης Νίκος Χατζηπαπάς, ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές, η ηθοποιός Γεωργία Ζώη, ο συνθέτης Παναγιώτης Καλατζόπουλος και η χορογράφος – θεατρολόγος Κάλλια Θεοδοσιάδη.

  Το Φεστιβάλ άνοιξε την αυλαία του στις 14 Μαρτίου με συναυλία της Ανδριάνας Μπάμπαλη και του Κώστα Λειβαδά. Κάθε μέρα δινόταν μια παράσταση και γινόταν ένα τιμητικό αφιέρωμα σε κάποιον σημαντικό άνθρωπο του θεάτρου (Γιώργο Κωνσταντίνου, Μπέτυ Λιβανού, Γιώργο Σουξέ).

     Το Σάββατο, 23 Μαρτίου, στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ, έγινε η απονομή των βραβείων, τιμήθηκε ο μεγάλος συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος και ακολούθησε συναυλία με τραγούδια του από το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας.

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2024

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα