Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Διακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισμού για την εργασία «Συντήρηση γηπέδων δήμου Ζίτσας»

Ο Δήμαρχος Ζίτσας κ. Πλιάκος Μιχαήλ, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με το σύστημα ενιαίου ποσοστού έκπτωσης επί τις εκατό σε ακέραιες μονάδες στον προϋπολογισμό της μελέτης, για την ανάδειξη μειοδότη για την εκτέλεση της εργασίας: «Συντήρηση γηπέδων δήμου Ζίτσας», προϋπολογισμού 45.000,00 ευρώ με το ΦΠΑ.
Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Δ/νση: Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη, τηλ.:2653360000) του δήμου Ζίτσας, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού στις 22 Μαρτίου 2016, ημέρα Τρίτη.
Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές από την Επιτροπή Διαγωνισμού από τις 10.00 π.μ. μέχρι 10.30 π.μ. (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών).
Η εγγύηση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ορίζεται σε επτακόσια είκοσι ένα ευρώ και πενήντα δύο λεπτά (732,00) ευρώ και παρέχεται, όπως ορίζει ο νόμος, απευθυνόμενη στο Δήμο Ζίτσας.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν:
1. φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις ή κοινοπραξίες φυσικών ή νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου ή ιδιωτικές εταιρείες που λειτουργούν νόμιμα και έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία στην εκτέλεση της εργασίας πρασίνου όπως αυτή περιγράφεται στην παρούσα διακήρυξη και τη σχετική μελέτη.
2. Εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο μητρώο ΜΕΕΠ στις τάξεις Α1 κατηγορίας Πρασίνου και άνω.
Τα συμπράττοντα φυσικά ή νομικά πρόσωπα οφείλουν κατά την κατάρτιση και υπογραφή της σύμβασης να καταθέσουν συμβολαιογραφική πράξη, που θα διευκρινίζει τους όρους της κοινοπραξίας. Η αναθέτουσα αρχή δεν έχει την πρόθεση να επιβάλει άλλη ιδιαίτερη νομική μορφή στην ανάδοχο κοινοπραξία.
Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα πρέπει να στελεχώνονται με Γεωτεχνικό (προκειμένου περί εταιρειών) ή να είναι οι ίδιοι (σε περίπτωση συμμετοχής ατομικών επιχειρήσεων).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των στοιχείων του διαγωνισμού, των δικαιολογητικών συμμετοχής και της μελέτης, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες στο Τμήμα Προϋπολογισμού Λογιστηρίου και Προμηθειών, στη Διεύθυνση Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη 45445 Ελεούσα, Τηλέφωνο: 2653360006, FAX 2651062794 κ. Γκανιάτσα Μαριγούλα.

Αναρτήθηκε στις 17 Μάρτιος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα