Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

«Συλλογή και Μεταφορά Στερεών Αποβλήτων των Δ.Ε. Ευρυμενών-Ζίτσας-Μολοσσών-ΒΙ.ΠΕ.(Ιωαννίνων) & Αποκομιδή Ογκωδών Αντικειμένων Δ. Ζίτσας»

Ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει  ΔΙΕΘΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ για τη «Συλλογή και Μεταφορά Στερεών Αποβλήτων των Δ.Ε. Ευρυμενών-Ζίτσας-Μολοσσών-ΒΙ.ΠΕ.(Ιωαννίνων) & Αποκομιδή Ογκωδών Αντικειμένων Δ. Ζίτσας», με CPV: 90511100-3, 90918000-5 & 90513000-6 και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής, όπως περιγράφεται αναλυτικά στη Μελέτη 8_2022 της αρμόδιας Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος του Δήμου Ζίτσας.

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη της υπηρεσίας ανέρχεται στο ποσό των 597.625,92€ με ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 481.956,38€) για δύο έτη (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης).

        Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), μέσω της διαδικτυακής πύλης, του Συστήματος: www.promitheus. gov.gr. και θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Προσφορές  υποβάλλονται, είτε για το σύνολο των Ομάδων (Α &Β- Γ), είτε για μία ή περισσότερες ομάδες ηλεκτρονικά.

Αναρτήθηκε στις 31 Μάρτιος 2022

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα