Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσκληση για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας στις 28-12-2015

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας προσκαλεί σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 και 67 του Ν. 3852/2010 να προσέλθετε στην τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στο παλαιό Δημαρχείο Δ.Ε. Πασσαρώνος, επί της οδού Λασκαρίνας 3α στην Ελεούσα, την 28-12-2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης που ακολουθεί:

 

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α   Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

                               

  1.-Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Ασφαλτόστρωση αύλειου χώρου του Δημοτικού σχολείου Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς», αναδόχου Ε.Δ.Ε κας Κρικώνη Άννας.

  2.-Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Αντικατάσταση στέγης στο Δημοτικό σχολείο της Τ.Κ. Εκκλησοχωρίου», αναδόχου Ε.Δ.Ε. κ. Γκούτση Αχιλλέα.

  3.-Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Περίφραξη δημοτικών ακινήτων στους συνοικισμούς Κουρνόραχης της Τ.Κ. Φωτεινού και Σέλτσανα της Τ.Κ. Γκριμπόβου του Δήμου Ζίτσας», αναδόχου Ε.Δ.Ε. κ. Ράπτη Χρήστου.

  4.-Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Αξιοποίηση νέας εφεδρικής υδρογεώτρησης (Γ4) Δ.Κ. Ελεούσας» αναδόχου «Βλάχας Γεώργιος & ΣΙΑ Ε.Ε.».

  5.-Σύσταση Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Ασφαλτόστρωση οδών Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Ζίτσας», αναδόχου Ε.Δ.Ε. κ. Τσομπίκου Δημητρίου.

  6.-Σύσταση επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Εσωτερική οδοποιία και κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην Τ.Κ. Δελβινακόπουλου και στο συνοικισμό Σπήλαιο της Τ.Κ. Δελβινακοπουλου», αναδόχου Ε.Δ.Ε. κ. Λαβδανίτη Νικολάου.

  7.-Γνωμοδότηση σχετικά με την αναοριοθέτηση αρχαιολογικού χώρου Λιθίνου, Δήμου Ζίτσας.

  8.-Γνωμοδότηση σχετικά με τα όρια των μη οριοθετημένων οικισμών του Δήμου Ζίτσας.

  9.-Εξέταση αιτήσεως του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρανίτσας για παραχώρηση χρήσης του πρώην  Δημοτικού Σχολείου Γρανίτσας.

 10.-Εξέταση αιτήματος της μισθώτριας κας Κώτση Ευσταθίας, για λύση της μίσθωσης του Δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Γιουργάνιστας.

 11.-Εξέταση αιτήσεως της κας Μπήλη Μαρίας του Αθανασίου για παράταση του χρόνου μίσθωσης του Δημοτικού Ακινήτου – Καφενείου στην Τ.Κ. Άνω Λαψίστας.

 12.-Εξέταση αιτήσεως κ. Λάμπρου Ευάγγελου του Ηλία για λύση της μίσθωσης του Δημοτικού Ακινήτου στην Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη.

 13.-Εξέταση αιτήματος της «ΟΤΕ ΑΕ» για παράταση του χρόνου μίσθωσης Δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ.  Βασιλόπουλου Δ.Ε. Ευρυμενών (ATAK 01072795564)

 14.-Παράταση μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση της Υπηρεσίας Ύδρευσης.

 15.-Παράταση μίσθωσης ακινήτου, το οποίο χρησιμοποιείται ως αποθήκη του Δήμου.

 16.-Έγκριση της υπ’ αριθ. 46/2015 Απόφασης του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία: «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ» με θέμα «Ψήφιση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016».

 17.-Έγκριση της υπ’ αριθ. 47/2015 Απόφασης του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία: «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ» με θέμα: «Ψήφιση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικονομικού έτους 2016 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας».

 18.-Έγκριση της υπ’ αριθ. 61/2015 Απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ» με θέμα: «Έγκριση και ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικονομικού έτους 2016.

 19.-Έγκριση της υπ’ αριθ. 62/2015 Απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ» με θέμα: «Ψήφιση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) 2016»

 20.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015».

 21.-Τροποποίηση 276/2014 Α.Δ.Σ. που αφορά τον ορισμό Διοικητικών Συμβουλίων, για την Δημοτική περίοδο 2014-2019,  των Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία: α) «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ» και β) «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ. ΖΙΤΣΑΣ»

 22.-Έγκριση προκήρυξης θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2016.

 23.-Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμήθειας υλικών στεγανοποίησης ομβροδεξαμενών Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 23 Δεκέμβριος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα