Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσκληση για εκλογή Προεδρίου Δ.Σ και μελών Ο.Ε. Ε.Π.Ζ και ορισμός μελών Σ.Ε.Μ στις 05-03-2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ,

Πρόσκληση του Δημοτικού Συμβούλου του επιτυχόντος συνδυασμού «ΕΝΤΙΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ», που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους κατά τις δημοτικές εκλογές του μηνός Μαΐου 2014 κ. Λιάκου Παναγιώτη του Γεωργίου.

Π Ρ Ο Σ  Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (όπως συνημμένος πίνακας αποδεκτών) Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο παλαιό Δημαρχείο επί της οδού Λασκαρίνας 3α στην Ελεούσα, στις 05-03-2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα  άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 εκλογή των µελών του Προεδρείου του Δηµοτικού  Συµβουλίου, των µελών της Οικονοµικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και να ορισθούν τα μέλη του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου.

 

Αναρτήθηκε στις 01 Μάρτιος 2017

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα