Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Εξέταση αιτήματος της Αδελφότητας Αναργύρων «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» για καθορισμό κοινού ορίου ιδιοκτησίας της με την πλατεία της Τ.Κ. Αναργύρων

Αρ. Απόφασης
178/2015

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχεται ως κοινό όριο του οικοπέδου της Αδελφότητας Αναργύρων «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» που βρίσκεται στην γωνία της πλατείας της Τ.Κ. Αναργύρων και της οδού Ταγματάρχου Δ. Σταύρου, εμβαδού 104,96 Μ2 στο οποίο υπάρχει το μοναδικό καφενείο του χωριού, με τον κοινόχρηστο χώρο (πλατεία), το περίγραμμα της υπάρχουσας οικοδομής της Αδελφότητας που είναι κατασκευασμένη από το έτος 1977, όπως αυτή  αποτυπώνεται στο από 9-4-2015 τοπογραφικό διάγραμμα του Πολιτικού Μηχανικού κ. Βλέτσα Αθανασίου, με την προϋπόθεση να νομιμοποιηθεί από την Αδελφότητα το κτήριο, στο όριο του κτίσματος χωρίς τον εξώστη, ο οποίος αποτελεί τμήμα κοινόχρηστου χώρου (πλατεία). Ο χώρος του εξώστη θα διαμορφωθεί (και θα νομιμοποιηθεί αν απαιτηθεί) κατάλληλα από τον Δήμο, ώστε να ενοικιαστεί με το ανάλογο καταβληθέν τέλος.

Αναρτήθηκε στις 10 Ιούλιος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα