Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Εκμίσθωση δικαιώματος υλοτομίας και απολήψεως απολήψεως συνολικού ενδεικτικού λήμματος 1.158,00κ.μ. ξυλείας καυσοξύλων αειφύλλων πλατυφύλλων από την συστάδα 4δ του Δημοτικού Δάσους Κοινότητας Βασιλόπουλου Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του δικαιώματος υλοτομίας και απολήψεως  απολήψεως συνολικού ενδεικτικού λήμματος 1.158,00κ.μ. ξυλείας καυσοξύλων αειφύλλων πλατυφύλλων από την συστάδα 4δ  του Δημοτικού Δάσους Κοινότητας Βασιλόπουλου Δήμου Ζίτσας.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας (Λ. Πασσαρώνος 1-Ελεούσα), στις 31 του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής και μπορεί να συμμετάσχουν όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Λήξη κατάθεσης των δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στη δημοπρασία στις 9:30π.μ.

Αν η δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα, για οποιοδήποτε λόγο, θα επαναληφθεί στις 7 του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2023, ημέρα Τρίτη, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.

Αναρτήθηκε στις 16 Ιανουάριος 2023

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα