Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε εκδήλωση παρουσίασης του τουρισμού και των παραδοσιακών προϊόντων της Ηπείρου στα Τίρανα.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε εκδήλωση παρουσίασης του τουρισμού και των παραδοσιακών προϊόντων της Ηπείρου στα Τίρανα.

 

Σας κάνουμε γνωστό ότι η Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του τουρισμού και των παραδοσιακών προιόντων της Ηπείρου στα Τίρανα το χρονικό διάστημα 5-6/2/2016 στο χώρο του ξενοδοχείου Tirana International Hotel.

 Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

1. Προώθηση αγροτικών προϊόντων 5/2/2016

Η Περιφέρεια θα εξασφαλίσει την παρουσία δημοσιογράφων και ρεπόρτερ, για την κάλυψη της εκδήλωσης, την παρουσία δικτύων εμπόρων και το matching των συναντήσεων ανάμεσα σε παραγωγούς της Ηπείρου και εμπόρους της Αλβανίας. Θα ακολουθήσει κέρασμα των παρόντων με παραδοσιακά προϊόντα.

2. Προώθηση του τουρισμού 6/2/2016

Η Περιφέρεια θα διοργανώσει εκδήλωση παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, εξασφαλίζοντας την παρουσία δημοσιογράφων και ρεπόρτερ, για την κάλυψή της, την παρουσία τουριστικών πρακτόρων της Αλβανίας και το matching των συναντήσεων ανάμεσα σε επαγγελματίες τουρισμού της Ηπείρου και της Αλβανίας. Θα ακολουθήσει κέρασμα των παρόντων με παραδοσιακά προϊόντα σε μπουφέ.

Οι επαγγελματίες, οι Δήμοι και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους το αργότερο ως τις 22-1-2016, ως εξής:

  1. Οι ενδιαφερόμενοι για τα παραδοσιακά προϊόντα και τη γαστρονομία θα δηλώσουν συμμετοχή στην κ. Σοφία Φούκη (τηλ. 2651087111, e-mail: s.fouki@php.gov.gr)
  2. Οι  ενδιαφερόμενοι για τον τουρισμό θα δηλώσουν συμμετοχή στην κ. Βασιλική Μπάρκα (τηλ. 2651087141, e-mail: v.barka@php.gov.gr).

Τα Επιμελητήρια και οι επαγγελματικές ενώσεις παρακαλούνται να ενημερώσουν σχετικά τα μέλη τους.

Αναρτήθηκε στις 21 Ιανουάριος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα