Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 22/08/2023 - ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ,ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΣΟΧ1-2023 ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

Αναρτήθηκε στις 18 Αύγουστος 2023 Περισσότερα »
Πόσκληση στην τελετή εγκαινίων του «ΝΑΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»

Αναρτήθηκε στις 11 Αύγουστος 2023 Περισσότερα »
Διακοπή ύδρευσης στην Ελεούσα την Παρασκευή 11/08/2023 από τις 8:00 π.μ.

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Κ. Ελεούσας και συγκεκριμένα του παλιού οικισμού (περιοχή Άγιος Γεώργιος, παλαιό Δημαρχείο, Μάντρα, Λ. Ελευθερίας, Γοριτσάκι), ότι αύριο Παρασκευή 11/08/2023 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ύδρευσης από τις 8:00 π.μ. έως το πέρας των εργασιών λόγω εργασιών αποκατάστασης βλάβης στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.  

Αναρτήθηκε στις 10 Αύγουστος 2023 Περισσότερα »
Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου

Το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023, στο Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 31 Ιούλιος 2023 Περισσότερα »
Διακοπή υδροδότησης στην Ζωοδόχο την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 λόγω εργασιών σύνδεσης νέου αντλιοστασίου

ΣύνδεσμοςΎδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων Την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 θα πραγματοποιηθούν από την Υπηρεσία μαςεργασίες σύνδεσης και μετάπτωσης νέου αντλιοστασίου για την υδροδότηση τηςΖωοδόχου και για το λόγο αυτό θα γίνει διακοπή υδροδότησης από 09:00 π.μ. έως 17:00μ.μ .Η αποκατάσταση της λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί άμεσα μετά το πέρας τωνεργασιών και τη λειτουργία του νέου αντλιοστασίου, η υδροδότηση των κατοίκων σταδιακάμέχρι να γεμίσουν οι δεξαμενές και τα εσωτερικά δίκτυα.Αφορά ένα έργο αναβάθμισης, με δύο νέα αντλητικά συγκροτήματα (...

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούλιος 2023 Περισσότερα »
Διακοπή ύδρευσης στην Τ Κ. Ροδοτοπίου, την Πέμπτη 20/7/2023

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Κ. Ροδοτοπίου, ότι την Πέμπτη  20/7/2023 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ύδρευσης από τις 08:00 π.μ. έως το πέρας των εργασιών αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης (πλησίον φούρνου). Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούλιος 2023 Περισσότερα »
Προβλήματα υδροδότησης στο δίκτυο του ΣΥ.Δ.Λ.Ι. λόγω διακοπών ηλεκτροδότησης από το ΔΕΔΔΗΕ

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται προβλήματα στην υδροδότηση οικισμών της Δ.Ε. Πασσαρώνος του Δήμου Ζίτσας (ειδικά στα ψηλά σημεία), τα οποία οφείλονται, ως επί τω πλείστον, στις απρόβλεπτες διακοπές ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων και γεωτρήσεων του ΣΥ.Δ.Λ.Ι. λόγω βλαβών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε ο  ΣΥ.Δ.Λ.Ι. τα προβλήματα στην υδροδότηση θα συνεχιστούν χωρίς να γνωρίζει πότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση. Με δεδομένο πως τις επόμενες ημέρες το κύμα καύσωνα θα εντα...

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούλιος 2023 Περισσότερα »
Πρόγραμμα παραστάσεων θεατρικής ομάδας "Επί σκηνής" Δήμου Ζίτσας

Το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων που θα δώσει η θεατρική ομάδα "Επί σκηνής" του Δήμου Ζίτσας η οποία ανεβάζει το έργο "Τριαντάφυλλο στο στήθος" του συγγραφέα Τενεσι Ουίλιαμς σε σκηνοθεσία Κατερίνας Τσολίγκα.

Αναρτήθηκε στις 17 Ιούλιος 2023 Περισσότερα »
Σωστή διαχείριση πόσιμου νερού

Στα πλαίσια των προσφάτων έντονων καιρικών φαινομένων  (πολύ υψηλή θερμοκρασία) που πλήττουν την περιοχή μας, ο κίνδυνος λειψυδρίας είναι έντονος και δεδομένου ότι θέλουμε να ανταποκριθούμε στην ομαλή υδροδότηση όλων των οικισμών μας, θα πρέπει όλοι να μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό την κατανάλωση νερού και να το χρησιμοποιούμε  για οικιακή χρήση αποκλειστικά και μόνο. Ο Δήμος κατανοώντας τις ανάγκες των δημοτών για την εκμετάλλευση μικρών καλλιεργειών, προτρέπει τους Δημότες να προβαίνουν στο πότισμα κήπων ή άλλων καλλιεργειών, στο πλύσιμο ...

Αναρτήθηκε στις 14 Ιούλιος 2023 Περισσότερα »
Πρόσκληση επιμνημόσυνη δέηση

Ο Δήμος Ζίτσας και οι Κοινότητα Ελεούσας σας καλούν να παρευρεθείτε την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στο μνημείο πεσόντων, στη Μπάφρα Ιωαννίνων προς τιμή των πεσόντων δημοτών Γεώργιου Λώλα και Στέφανου Πανταζή.

Αναρτήθηκε στις 14 Ιούλιος 2023 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

12,98° Υγρασία: 62% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα