Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Στις εκδηλώσεις μνήμης για τους Καστοριανούς αδελφούς Εμμανουήλ, συντρόφους του Ρήγα Φεραίου

Φόρο τιμής  στο Ρήγα Φεραίο –Βελεστινλή και τους συντρόφους του που τον Ιούνιο του 1798 βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στον Πύργο Νεμπόισα στο Βελιγράδι αποτίσανε με εκδηλώσεις μνήμης για τους Καστοριανούς αδελφούς Εμμανουήλ, το περασμένο Σαββατοκύριακο (25-26/6/2016)  στην Καστοριά, το Διεθνές Ινστιτούτο Διαβαλκανικής Συνεργασίας «Ρήγας Βελεστινλής», ο Δήμος Καστοριάς και οι Δήμοι καταγωγής των συναγωνιστών του Ρήγα.  

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Εγγραφές και επανεγγραφές στις δομές της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας

Σας ανακοινώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Μεταμόρφωσης, τον Παιδικό Σταθμό Κληματιάς, το Κ.Δ.Α.Π. Ευρυμενών και το Κ.Δ.Α.Π. «ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ» στην Ελεούσα για το σχολικό έτος 2016-2017 θα υποβάλλονται από 27 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου και ώρες  9:00πμ - 14:00μμ.

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την επιλογή στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων

Εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση με αριθμό πρωτοκόλλου 1435/14.06.2016 (ΦΕΚ Β΄1839) που αφορά στην πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την επιλογή Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων στο πλαίσιο:

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
«Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/ LEADER

Στο πλαίσιο της προκήρυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που αφορά: ΤΟ ΜΕΤΡΟΥ 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER» ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020 και ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ» ΤΟΥ ΕΠΑΛΘ 2014-2020.

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Διαχείριση αδειών για τις νέες αμπελοφυτεύσεις του 2016

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης υπουργική απόφαση με την οποία τροποποιείται σχετική προηγούμενη για τη διαχείριση των αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις του 2016.

Αναρτήθηκε στις 23 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

  Ο Πρόεδρος του  Ν.Π.Δ.Δ.   Δ. ΖΙΤΣΑΣ  Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 206 παρ. 1 του Ν. 3584/2007 2. Την υπ’ αρίθμ. 35/2016 απόφαση του Δ.Σ.του Ν.Π.Δ.Δ. Δ Ζίτσας περί πρόσληψης προσωπικού συνολικού αριθμού ενός (1) ατόμoυ για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών. 3. Την υπ’ αρίθμ. πρωτ. 86823/17-06-2016 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας με την οποία επικυρώνεται η νομιμότητα της αρίθμ. 35/2016 απόφαση του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ότι θα προσλάβει ...

Αναρτήθηκε στις 22 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Με επιτυχία ο ποδηλατικός γύρος στο Δήμο Ζίτσας

Με μεγάλη συμμετοχή  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (18/06/2016) ο ποδηλατικός γύρος που οργάνωσε και φέτος ο Δήμος Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 21 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Γεωργική Προειδοποίηση (Αμπέλι- Ζίτσα Ιωαννίνων)

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει για την συνδυασμένη αντιμετώπιση περονόσπορου και ωιδίου της αμπέλου (περιοχή παρατήρησης: Ζίτσα Ιωαννίνων)

Αναρτήθηκε στις 21 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Διευκρινίσεις για τη μεταβίβαση δικαιωμάτων βοσκοτόπων σε νέους γεωργούς

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παρέχει διευκρινίσεις για τη μεταβίβαση δικαιωμάτων βοσκοτόπων σε νέους γεωργούς. Στην Υπουργική Απόφαση (ΥΑ) με αρ. 1406/52601/4-5-2016 (ΦΕΚ 1291Β΄) ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία μεταβίβασης των δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης και όχι εκμεταλλεύσεων. Η εν λόγω ΥΑ δεν απαγορεύει ούτε περιορίζει την μεταβίβαση των δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης σε παραπάνω από έναν αποδέκτες.

Αναρτήθηκε στις 17 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 13Α του ν.4251/2014 για την απασχόληση παράτυπα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στην αγροτική οικονομία

Με την παρούσα εγκύκλιο αποσαφηνίζονται επιμέρους ζητήματα που αφορούν α)τις ειδικότητες εργατών και τις κατηγορίες πολιτών τρίτων χωρών που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 13Α ω.4251/2014. β) την διαδικασία ενώπιον του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης γ) το χρονικό σημείο προσδιορισμού των κενών θέσεων με βάση τον ανώτατο αριθμό αδειών διαμονής για εργασία πολιτών τρίτων χωρών που κάθε φορά ορίζει η σχετική κοινή υπουργική απόφαση και δ) το χρόνο έναρξης ισχύος της άδειας εργασίας των πολιτών τρίτων χωρών που τελούν σε καθεστώς ...

Αναρτήθηκε στις 17 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

6,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα