Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Συνεργασία Δήμου Ζίτσας και Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων για τη διαδικτυακή «Πολιτιστική Πύλη»

«Όλοι μαζί μπορούμε», αυτό είναι το μήνυμα που αναδείχθηκε από τη συνάντηση των Προέδρων-εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων και των μελών των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου Ζίτσας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11/11/2015) με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και του αρμόδιου αντιδημάρχου Στέφανου Μιχάλη.

Αναρτήθηκε στις 13 Νοέμβριος 2015 Περισσότερα »
Ημερίδα με θέμα: "Ασφάλιση και προστασία της αγροτικής δραστηριότητας"

Ο Δήμος Ζίτσας και ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην ημερίδα με θέμα: "Ασφάλιση και προστασία της αγροτικής δραστηριότητας" που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (παλαιό Δημαρχείο- Ελεούσα) την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00μ.μ.

Αναρτήθηκε στις 11 Νοέμβριος 2015 Περισσότερα »
Ξεκίνησε η απογραφή του ζωικού κεφαλαίου

Ο Γ.Α.Σ. Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αιγοπροβατοτρόφους, ότι ξεκίνησε η απογραφή του ζωικού κεφαλαίου η οποία είναι απαραίτητη για την πληρωμή της προκαταβολής για την εξισωτική αποζημίωση του έτους 2015.

Αναρτήθηκε στις 11 Νοέμβριος 2015 Περισσότερα »
Σύσκεψη στο Δήμο Ζίτσας για τον κόμβο στα Αμπελάκια

Σύσκεψη με αντικείμενο την κατασκευή κόμβου στα Αμπελάκια και δικτύου για τη διευθέτηση των ομβρίων  πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Δημάρχου Ζίτσας, Μιχάλη Πλιάκου, στο Δημαρχείο στην Ελεούσα.  «Δρομολογείται ένα αίτημα δεκαετίας του Δήμου και των κατοίκων της περιοχής που επανειλημμένα η Δημοτική Αρχή, από την ανάληψη των καθηκόντων της, έχει διεκδικήσει από την Περιφέρεια» ανέφερε στη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Πλιάκος και ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Δημήτρη Αναγνώστου και τα στελέχη της υπηρεσίας ...

Αναρτήθηκε στις 11 Νοέμβριος 2015 Περισσότερα »
Δημιουργία συλλόγου των καλλιεργητών αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών του Δ. Ζίτσας

Οι καλλιεργητές αρωματικών- φαρμακευτικών φυτών του Δ. Ζίτσας, αναλογιζόμενοι τα πραγματικά οφέλη που μπορεί να αποφέρει η αειφόρος αξιοποίηση των αρωματικών- φαρμακευτικών φυτών και ανακαλύπτοντας τις νέες ευκαιρίες που δημιουργούνται για τις επαγγελματικές ομάδες αποφάσισαν την δημιουργία συλλόγου. Η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε όλους τους καλλιεργητές των αρωματικών- φαρμακευτικών φυτών (παλαιοί και μη) του Δ. Ζίτσας. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Βασιλική Κασκανάκου Τηλ: 6945212153 e-mail: vkas...

Αναρτήθηκε στις 10 Νοέμβριος 2015 Περισσότερα »
Πότε μία αμπελουργική εκμετάλλευση χαρακτηρίζεται Κτήμα, Αμπελώνας, Πύργος, Κάστρο ή Μετόχι

Κοινή υπουργική απόφαση, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 27 Οκτωβρίου, καθορίζει πότε και πώς πρέπει να χρησιμοποιεί η κάθε αμπελουργική εκμετάλλευση τις ονομασίες:Κτήμα, Αμπελώνας (ες), Πύργος, Μοναστήρι, Κάστρο, Βίλα, Αρχοντικό, Μετόχι, Αγρέπαυλη, Αμπέλι(α), Ορεινό(α) Κτήμα(τα), Ορεινός (οι) Αμπελώνας (ες)

Αναρτήθηκε στις 10 Νοέμβριος 2015 Περισσότερα »
Ανακοινώσεις προδημοσίευσης τεσσάρων προγραμμάτων ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του EΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014-2020

Ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκης και ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ κ. Α. Χαρίτσης ανακοίνωσαν (12/10/2015) την προδημοσίευση τεσσάρων (4) προγραμμάτων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Αναρτήθηκε στις 10 Νοέμβριος 2015 Περισσότερα »
Eπιτρέπεται πλέον η χρήση αζωτούχων λιπασμάτων, ανεξαρτήτου της μορφής του αζώτου, το χρονικό διάστημα από 1η Νοεμβρίου μέχρι και 1η Φεβρουαρίου στις μη ευπρόσλβητες περιοχές

Στη βασική λίπανση των χειμερινών σιτηρών, η ποσότητα του προστιθέμενου αζώτου να μην υπερβαίνει τις 6 μονάδες/στρέμμα. Με την συγκεκριμένη απόφαση, διευκρινίζεται στους καλλιεργητές ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποιο αζωτούχο λίπασμα, χωρίς όμως να προσδιορίζεται αν αυτό θα είναι νιτρικό ή αμμωνιακό άζωτο, με την προϋπόθεση βέβαια ότι η χρήση του δεν θα υπερβαίνει τις επιτρεπόμενες ανά στρέμμα μονάδες. Υπενθυμίζεται ότι βάσει του Κώδικα Ορθής Πρακτικής για την προστασία των νερών από τη νιτρορύπανση, οι παραγωγοί των οποίων οι εκμεταλλ...

Αναρτήθηκε στις 10 Νοέμβριος 2015 Περισσότερα »
Γιατρός στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ζίτσας

Στην  πρόσληψη γιατρού παθολόγου που θα καλύπτει τις ανάγκες των μελών των ΚΑΠΗ προχώρησε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ζίτσας. Η γιατρός, Αθηνά Τσουμάνη ανέλαβε καθήκοντα από τα τέλη Οκτωβρίου και παρέχει τις υπηρεσίες της στους ηλικιωμένους- μέλη των πέντε ΚΑΠΗ που λειτουργούν στο Δήμο Ζίτσας σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες του μήνα που ήδη έχουν ανακοινωθεί.

Αναρτήθηκε στις 06 Νοέμβριος 2015 Περισσότερα »
Προτάσεις για το επιχειρησιακό πρόγραμμα Δήμου Ζίτσας 2015-2019

O Δήμος Ζίτσας επιθυμεί  τη συμβολή σας στο έργο της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος με τη συμπλήρωση του επισυναπτόμενου εντύπου, μέσω του οποίου ζητείται από τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς του Δήμου Ζίτσας: Να διατυπώσουν τις προτάσεις – απόψεις τους ανά άξονα προτεραιότητας του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015 - 201 καθώς επίσης και Να προτείνουν δράσεις που πιστεύουν ότι θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής και στη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου και των υπηρεσιών του Το έντυπο  διατίθεται:        1.   ...

Αναρτήθηκε στις 06 Νοέμβριος 2015 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

15,98° Υγρασία: 88% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα