Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Διακήρυξη για προμήθεια εξοπλισμού τμημάτων ένταξης σχολείων

Ο Δήμος Ζίτσας, προκηρύσσει τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή για την ανάθεση του Υποέργου Γ «Εξοπλισμός Γυμναστικής, Αθλοπαιδιών και Ψυχοκινητικής Αγωγής και Λοιπός Εξοπλισμός» της πράξης «Προμήθειας Εξοπλισμού Τμημάτων Ένταξης των Σχολείων του Δήμου Ζίτσας» με προϋπολογισμό 1.782,27€ (με Φ.Π.Α.).

Αναρτήθηκε στις 04 Ιούνιος 2013 Περισσότερα »
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ : Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης, αποτελούμενης από δύο τεμάχια (παρεμβάλλεται αγροτικός δρόμος) και είναι τμήμα του αριθμ. 905 τεμαχίου της διανομής αγροκτήματος Πολυλόφου έτους 1935

Αναρτήθηκε στις 25 Απρίλιος 2013 Περισσότερα »
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για το Υποέργο 1 «Υπηρεσίες Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας «e-Βοήθεια στο Σπίτι»» της πράξης: «Δημιουργία Κέντρου Τηλεπρόνοιας και Ανάπτυξη Ψηφιακών Υπηρεσιών Κοινωνικής και Ιατρικής Φροντίδας»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για το Υποέργο 1 «Υπηρεσίες Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας «e-Βοήθεια στο Σπίτι»» της πράξης: «Δημιουργία Κέντρου Τηλεπρόνοιας και Ανάπτυξη Ψηφιακών Υπηρεσιών Κοινωνικής και Ιατρικής Φροντίδας» Καταληκτική ημερομηνία διαγωνισμού: Δευτέρα,20/05/2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ  

Αναρτήθηκε στις 12 Απρίλιος 2013 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Συλλογή και Mεταφορά Στερεών Αποβλήτων των Δ.Ε. Εκάλης – Ευρυμενών – Ζίτσας & Μολοσσών και Ανακυκλώσιμων Υλικών του Δήμου Ζίτσας..»

Αναρτήθηκε στις 04 Απρίλιος 2013 Περισσότερα »
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για το Υποέργο 1 «Σχεδιασμός & Υλοποίηση Ολοκληρωμένης Πλατφόρμας Ενημέρωσης & Παροχής Εξατομικευμένων Ψηφιακών Υπηρεσιών»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για το Υποέργο 1 «Σχεδιασμός & Υλοποίηση Ολοκληρωμένης Πλατφόρμας Ενημέρωσης & Παροχής Εξατομικευμένων Ψηφιακών Υπηρεσιών» της Πράξης «ΠΥΛΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ»του Δήμου Ζίτσας  Καταληκτική ημερομηνία διαγωνισμού: Πέμπτη, 28/03/2013 και ώρα 11:00 π.μ.

Αναρτήθηκε στις 25 Φεβρουάριος 2013 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Αποχέτευση ομβρίων υδάτων οικισμού Τ.Κ. Ασφάκας» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 1.175.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Το έργο περιλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:    

Αναρτήθηκε στις 18 Δεκέμβριος 2012 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Κατασκευή δικτύου διευθέτησης ομβρίων υδάτων στα επικίνδυνα τμήματα του οικισμού Τ.Κ. Άνω Λαψίστας» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 1.200.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Το έργο περιλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών: α) κατηγορία Υδραυλικών, με Προϋπολογισμό 966.728,67 € (Δαπάνη Εργασιών, ΓΕ & ΟΕ και Απρόβλεπτα)

Αναρτήθηκε στις 18 Δεκέμβριος 2012 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Αρ. Απόφασης
28105/2012

Εκτίθεται σε Επαναληπτική πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης (πρώην σχολικός κλήρος) στη θέση «Αμμούδες» Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη [Δ.Ε. Πασσαρώνος], εμβαδού 7.736,00 τ.μ., για επαγγελματική χρήση, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς 500,00 € (πεντακόσια ευρώ) μηνιαίως.

Αναρτήθηκε στις 19 Νοέμβριος 2012 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Αρ. Απόφασης
14995/2012

Εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του Δημοτικού Καταστήματος «Καφενείου» το οποίο βρίσκεται απέναντι από την κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Λοφίσκου [Δ.Ε. Πασσαρώνος]

Αναρτήθηκε στις 28 Μάιος 2012 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Αρ. Απόφασης
11247/2012

        Εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική  και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός Δημοτικού Ακινήτου «Δημοτικό Κατάστημα» το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Πολυδώρου της Δ.Ε. Μολοσσών

Αναρτήθηκε στις 06 Απρίλιος 2012 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

5,98° Υγρασία: 93% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα