Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ο Δήμος Ζίτσας καταδικάζει την απόφαση της Κυβέρνησης για την πώληση του πακέτου των μετοχών της πρώην ΑΤΕ στην Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ στην εταιρεία ΣΙΜΟΣ FOODS και αγνώστου προελεύσεως of shore εταιρεία.

Αναρτήθηκε στις 30 Οκτώβριος 2012 Περισσότερα »
Διακήρυξη Δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου (Καφενείου) εμβαδού 40 τ.μ. στην Τ.Κ. Λιθίνου

Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του Δημοτικού Ακινήτου (Καφενείου) εμβαδού 40 τ.μ. στην Τ.Κ. Λιθίνου [Δ.Ε. Ζίτσας], με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: 5,00 € (πέντε ευρώ) μηνιαίως και για χρονικό διάστημα έξι [6] ετών, με δικαίωμα παράτασης σύμφωνα με το Νόμο.       Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας [Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη - Ελεούσα] στις  - 23 - του μήνα Οκτώβρη του έτους 2012 ημέρα της εβδομάδας  Τρίτη  και από ώρα 08.00 π.μ. έως 09.00 π.μ.    

Αναρτήθηκε στις 11 Οκτώβριος 2012 Περισσότερα »
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

  Ο ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ διακηρύσσει τη με ανοικτή δημοπρασία επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου:  «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων του Οικισμού Ελεούσας» του Δήμου Ζίτσας, Προϋπολογισμού 5.075.000,00 Ευρώ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ), που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις  α) του ν. 3669/08 και  β) τους όρους του παρόντος τεύχους και  καλεί τους ενδιαφερόμενους εργολήπτες να υποβάλλουν προσφορά για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του ως άνω έργου.

Αναρτήθηκε στις 04 Οκτώβριος 2012 Περισσότερα »
Περίληψη διακήρυξης δημοπράτησης του έργου: «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων του Οικισμού Ελεούσας» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 5.075.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.)

Ο Δήμος Ζίτσας, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων του Οικισμού Ελεούσας» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 5.075.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Το έργο περιλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών: α) Κατηγορία Υδραυλικών, με Προϋπολογισμό 4.082.213,16€ (Δαπάνη Εργασιών, ΓΕ&ΟΕ και Απρόβλεπτα)

Αναρτήθηκε στις 03 Οκτώβριος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ Αρ. Απόφασης
513/2012

 Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ζίτσας, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου (1), ειδικότητας ΔΕ Μαγείρων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Ζίτσας, που εδρεύει στην Ελεούσα Ιωαννίνων, και συγκεκριμένα: μία (1) θέση ΔΕ Μαγείρων που θα απασχοληθεί στον Παιδικό Σταθμό Βουνοπλαγιάς χρονικής διάρκειας 11 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και όχι πέραν της 31.07.2012.  

Αναρτήθηκε στις 02 Οκτώβριος 2012 Περισσότερα »
Περίληψη διακήρυξης εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου στην κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Γραμμένου

        Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή  και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός Δημοτικού Ακινήτου το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Γραμμένου [Δ.Ε. Πασσαρώνος], για την λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: 150,00 € (εκατόν πενήντα ευρώ) μηνιαίως και για χρονικό διάστημα έξι [6] ετών, με δικαίωμα παράτασης σύμφωνα με το νόμο που αφορά τις επαγγελματικές μισθώσεις.      Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου μας [Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη - ...

Αναρτήθηκε στις 14 Σεπτέμβριος 2012 Περισσότερα »
Περίληψη διακήρυξης εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου στη θέση «Αμμούδες» Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη

Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης (πρώην σχολικός κλήρος) στη θέση «Αμμούδες» Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη [Δ.Ε. Πασσαρώνος], εμβαδού 7.736,00 τ.μ., για επαγγελματική χρήση, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς 500,00 € (πεντακόσια ευρώ) μηνιαίως.      Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ζίτσας (Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη - Ελεούσα), στις 26 του μήνα Σεπτέμβρη του έτους 2012, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και από ώρα 10.00 π.μ. έως 11.00 π.μ., ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Δημοπρασιών.

Αναρτήθηκε στις 14 Σεπτέμβριος 2012 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ της πράξης: «Έργα ανάπλασης Τ.Κ. Μεταμόρφωσης Δ.Ε. Εκάλης»

Ο Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων διακηρύττει ότι την 25η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη παράδοσης των προσφορών) στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Παλιού Δημαρχιακού Καταστήματος του Δήμου Ζίτσας, (Ταχ. Δ/νση: Λασκαρίνας 3Α, Ελεούσα), θα διεξαχθεί η επαναληπτική ανοιχτή Δημοπρασία με το σύστημα: : προσφοράς με επί μέρους ποσοστών έκπτωσης κατά ομάδες ομοειδών εργασιώνκαι έλεγχο ομαλότητας των προσφερομένων επί μέρους ποσοστών έκπτωσης, πάνω σε συμπληρωμένο έντυπο οικονομικής προσφοράς της υπηρεσίας σύμφ...

Αναρτήθηκε στις 14 Σεπτέμβριος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ

Με το ΦΕΚ 886/21.03.2012 καθορίστηκαν στο Δήμο μας δύο (2) θέσεις πρακτικής άσκησης σπουδαστών Τ.Ε.Ι., ανά εξάμηνο και για πέντε έτη. Ημερομηνία έναρξης ορίζεται η 1η Ιουλίου 2012. Παρακαλούνται όσοι σπουδαστές Τ.Ε.Ι. ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο Δήμο μας να προσέλθουν στην υπηρεσία μας έως 30 Σεπτεμβρίου 2012 για περισσότερες πληροφορίες.    

Αναρτήθηκε στις 07 Σεπτέμβριος 2012 Περισσότερα »
Συνεχίζονται οι δραστηριότητες για μαθητές (εικαστικά, θεατρική αγωγή, φυσική αγωγή) στο Δήμο Ζϊτσας

Ο ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ : ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

Αναρτήθηκε στις 06 Σεπτέμβριος 2012 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

22,98° Υγρασία: 40% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα