Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΤΑ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών πλήρους απασχόλησης, συνολικού αριθμού τριάντα πέντε (35) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιακών Λειτουργιών των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε.  των Νομών Άρτας , Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας και Πρέβεζας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν  για τις ειδικότητες εσωτερικής εκμετάλλευσης, διανομέων κα...

Αναρτήθηκε στις 05 Σεπτέμβριος 2012 Περισσότερα »
Περίληψη επαναληπτικής διακήρυξης εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου Τ.Κ. Ζαλλόγου Δ.Ε. Μολοσσών

Εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική  και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός Δημοτικού Ακινήτου «Κατάστημα» εμβαδού 46,96 τ.μ., το οποίο βρίσκεται 60 περίπου μέτρα από την κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Ζαλλόγου (στη θέση Καρυά Νασιόκου) [Δ.Ε. Μολοσσών], για την λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: 10,00 € (δέκα ευρώ) μηνιαίως και για χρονικό διάστημα πέντε [5] ετών, με δικαίωμα παράτασης σύμφωνα με το νόμο που αφορά τις επαγγελματικές μισθώσεις.      Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημοτικ...

Αναρτήθηκε στις 28 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
Περίληψη διακήρυξης δημοπράτησης του έργου: «Αντικατάσταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Περιοχής Λεκανοπεδίου Δημ. Ενότητας Πασσαρώνος» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 1.090.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Ο Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης περιοχής Λεκανοπεδίου Δημ. Ενότητας Πασσαρώνος» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 1.090.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Αναρτήθηκε στις 23 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
Περίληψη διακήρυξης δημοπράτησης του έργου: «Αντικατάσταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Περιοχής Γραμμενοχωρίων Δημοτικής Ενότητας Πασσαρώνος» του Δήμου Ζίτσας, προϋπολογισμού 1.616.000,00 € με Φ.Π.Α.

Ο  Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης περιοχής Γραμμενοχωρίων» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 1.616.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Αναρτήθηκε στις 23 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Μέτρο 123Β «Αύξηση της αξίας των Δασοκομικών Προϊόντων» του Π.Α.Α. 2007-2013

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Π.Α.Α.-Ανταγωνιστικότητα καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο Μέτρο 123Β του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013 «Αύξηση της αξίας των Δασοκομικών Προϊόντων», σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 10737/24-07-2012 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (ΑΔΑ:Β41ΔΒ-0Φ8). Στόχος του Μέτρου είναι η αύξηση της προστιθέμενης αξίας και της ανταγωνιστικότητας των Δασοκομικών Προϊόντων μέσω επενδύσεων που αφορούν στον εκσυγχρονισμό και ίδρυση των πολύ μικρών ...

Αναρτήθηκε στις 21 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
Διακήρυξη Δημοπρασίας της πράξης: «Έργα ανάπλασης Τ.Κ. Μεταμόρφωσης Δ.Ε. Εκάλης»

Ο Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων διακηρύττει ότι την 11η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη παράδοσης των προσφορών) στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Παλιού Δημαρχιακού Καταστήματος του Δήμου Ζίτσας, (Ταχ. Δ/νση: Λασκαρίνας 3Α, Ελεούσα), θα διεξαχθεί με ανοιχτή Δημοπρασία με το σύστημα: : προσφοράς με επί μέρους ποσοστών έκπτωσης κατά ομάδες ομοειδών εργασιώνκαι έλεγχο ομαλότητας των προσφερομένων επί μέρους ποσοστών έκπτωσης, πάνω σε συμπληρωμένο έντυπο οικονομικής προσφοράς της υπηρεσίας σύμφωνα με τις δ...

Αναρτήθηκε στις 14 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
Προκηρύξη ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου: «Επέκταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Δ.Κ. Ελεούσας» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 1.900.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.)

Ο Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Επέκταση ΕσωτερικούΔικτύου Ύδρευσης Δ.Κ. Ελεούσας» του Δήμου Ζίτσας, με προϋπολογισμό 1.900.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Το έργοπεριλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:α) κατηγορία Υδραυλικών, με Προϋπολογισμό 1.527.827,61€ (Δαπάνη Εργασιών, ΓΕ&ΟΕ και Απρόβλεπτα) Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 11- 09 - 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίουτου Παλιού Δημαρχιακού Καταστήματος του Δήμου Ζίτσας, (Ταχ. Δ/νση: Λασκαρίνας 3...

Αναρτήθηκε στις 14 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
Έναρξη δραστηριοτήτων για μαθητές (εικαστικά,θεατρική αγωγή,φυσική αγωγή) στο Δήμο Ζίτσας

Ο ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6/08/12 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ : ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.

Αναρτήθηκε στις 02 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές των οικοπεδικών και ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και των Συνοικισμών του Δήμου Ζίτσας, και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους, να προχωρήσουν στην αποψίλωση αυτών από τα ξερά χόρτα και στην απομάκρυνσή τους, την απομάκρυνση τυχόν άλλων εγκαταλελειμμένων καυστών ή εκρήξιμων υλικών ή αντικειμένων που βρίσκονται μέσα σε αυτούς, προς αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκτασής της, καθώς και στη λήψη κάθε άλλου κατ...

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Από το Σύνδεσμο Υδρεύσεως Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων μας γίνεται γνωστό ότι λόγω εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης στα δίκτυα, θα πραγματοποιηθεί διακοπή στο αντλιοστάσιο Κόντσικας του Σ.Υ.Δ.Λ.Ι. στις 26/7/2012 και κατά τις ώρες από 08:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Αναρτήθηκε στις 25 Ιούλιος 2012 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

10,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα