Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Την Κυριακή τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Σπύρου Μέμου στην Τ.Κ. Γραμμένου

«Ζωγραφίζοντας ένα πουλί» είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής του εκπαιδευτικού Σπύρου Μέμου που οργανώνουν ο Δήμος Ζίτσας και η οργανωτική επιτροπή του Γενικού Λυκείου Ελεούσας «Κωνσταντίνος Ασώπιος» στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Γραμμένου από 23 έως 30 Ιουλίου.

Αναρτήθηκε στις 21 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας τιμά τους μουσικούς της Δημοτικής μας παράδοσης με εκδήλωση στην Τ.Κ. Κληματιάς

Είκοσι δύο (22) μουσικούς, τραγουδιστές και οργανοπαίχτες, που υπηρέτησαν τη δημοτική μας παράδοση και κατάγονται από το Δήμο, τιμά σε ειδική εκδήλωση ο Δήμος Ζίτσας, για την πολύχρονη προσφορά τους.  

Αναρτήθηκε στις 20 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Προδιαγραφές και περιεχόμενο των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης

Με το ΦΕΚ2331/Β΄/07-07-2017 (ΚΥΑ 1058/71977/3.07.2017) καθορίζονται οι προδιαγραφές και το περιεχόμενο των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης (Δ.Σ.Β.). Στόχος τους είναι η σύνταξη μελετών διαχείρισης των βοσκήσιμων γαιών, οι οποίες θα έχουν ως επιδίωξη την αειφορική αξιοποίησή τους, προς όφελος της βιώσιμης ανάπτυξης της κτηνοτροφίας και της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος. Με τα Δ.Σ.Β. επιδιώκεται η πλήρης και αντικειμενική απογραφή της φυσιογνωμίας, του καθεστώτος χρήσης και του παραγωγικού δυναμικού των βοσκήσιμων γαιών σε πανελλαδική ...

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Διακοπή Ρεύματος στις 20-07-2017

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα γίνει διακοπή ρεύματος όπως φαίνεται στο επισυναπτόμενο κείμενο.

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Αναρτήθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ οι επικαλύψεις αγροτεμαχίωνν με τους δασικού χάρτες

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει ότι στο σύστημα της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017 (ΕΑΕ 2017) έχουν αναρτηθεί τα ΑΦΜ στα οποία υπάρχουν επικαλύψεις αγροτεμαχίου ή αγροτεμαχίων με τους Δασικούς Χάρτες μετά τον έλεγχο που διενήργησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ στις Αιτήσεις (ΕΑΕ2017). Η πρόσβαση στο σύστημα γίνεται μέσω των κωδικών που χρησιμοποίησαν οι ενδιαφερόμενοι  κατά την υποβολή της αίτησής τους ή να απευθυνθούν στο φορέα που έχουν υποβάλλει την αίτηση. Τα αποτελέσματα του ελέγχου είναι διαθέσιμα στο μενού Προεκτυπώσεις –> Αγροτεμάχια – Στάβλοι –> Επικ/ψεις...

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Ξεκινούν οι έλεγχοι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για τους δασικούς χάρτες

Σύμφωνα με νέα υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 2355/Β΄/11-07-2017) ξεκινούν οι έλεγχοι των δασικών χαρτών με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ των παραγωγών στις περιοχές στις οποίες έχουν αναρτηθεί δασικοί χάρτες  Αφορά εκτάσεις που φαίνονται ως «δασικές ή χορτολιβαδικές στην παλαιότερη αεροφωτογράφιση» του 1945 και «άλλης μορφής στην πλέον πρόσφατη αεροφωτογράφιση» του 1960.

Αναρτήθηκε στις 13 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Πρόγραμμα για τη «βελτίωση των γενικών συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για τα έτη 2017 και 2018»

Στην εφημερίδα της κυβέρνησης ( ΦΕΚ 2334/Β΄/10-07-2017) δημοσιεύθηκε η  απόφαση που αφορά την έγκριση του προγράμματος για τη «βελτίωση των γενικών συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για τα έτη 2017 και 2018». Τα μέτρα και οι επιμέρους δράσεις του μελισσοκομικού προγράμματος υλοποιούνται εντός κάθε μελισσοκομικού έτους, το οποίο ορίζεται ως το χρονικό διάστημα 12 διαδοχικών μηνών από 1 Αυγούστου έως 31 Ιουλίου.

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει σχετικά με την παρουσία Περονόσπορου, Ωιδίου, Βοτρύτη και Ευδεμίδας στην ευρύτερη περιοχή της Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Πολιτιστικό καλοκαίρι στο Δήμο Ζίτσας

Ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις οργανώνει και για το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, λαϊκές και μουσικοχορευτικές  βραδιές, εκδηλώσεις μνήμης και τα παραδοσιακά πανηγύρια. 

Αναρτήθηκε στις 10 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2017 από 1/01/2017 έως 30/06/2017

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 10 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

12.98° Υγρασία: 82% Άνεμος: 1.03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα