Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοίνωση για διακοπή ρεύματος

Από τη ΔΕΗ γίνεται γνωστό ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυό της, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Δευτέρα 10/12/2012 από ώρα 8:30 π.μ. μέχρι 12:30 μ.μ. στις παρακάτω Τ.Κ. του Δήμου μας: Πετράλωνα, Λοφίσκος, Αγ. Ανάργυροι, Δελβινακόπουλο, Γραμμένο, Βαγενήτι, Πολύλοφος, Λύγγος, και Περάτη.

Αναρτήθηκε στις 07 Δεκέμβριος 2012 Περισσότερα »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Αρ. Απόφασης
373/2012

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ζίτσας μετά την αριθμ. 25/30-11-2012 απόφαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας, προκηρύσσει πρόχειρο  διαγωνισμό για την προμήθεια καυσίμων κίνησης (Δομές «Βοήθεια στο Σπίτι»), των μεταφορικών μέσων μας & καυσίμων για θέρμανση για τις ανάγκες του Κ.Δ.Α.Π., του Παιδικού και Βρεφονηπιακού Σταθμού και των λοιπών υπηρεσιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 07 Δεκέμβριος 2012 Περισσότερα »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Αρ. Απόφασης
622/2012

Το Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Ζίτσας  μετά την αριθμ. 50/6-12-2012 απόφαση του Δ.Σ  του Ν.Π.Δ.Δ, Δήμου Ζίτσας προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για «ΈΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ» (προμήθεια «Τροφίμων) για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας  ·  Συνολικός προϋπολογισμός δαπάνης: 67.800,00 € με Φ.Π.Α  με κάλυψή της από τον Κ.Α 10-6481 [Έξοδα λειτουργίας συσσιτίων] του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας έτους 2013.

Αναρτήθηκε στις 07 Δεκέμβριος 2012 Περισσότερα »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Αρ. Απόφασης
621/2012

 Το Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Ζίτσας  μετά την αριθμ. 49/06-12-2012απόφαση του Δ.Σ.  του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την προμήθεια καυσίμων για θέρμανση για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών- Κ.Α.Π.Η. και των λοιπών υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας. Συνολικός προϋπολογισμός δαπάνης : 73.800,00 € με Φ.Π.Α  με κάλυψή της από τον Κ.Α 10-6643 [Προμήθεια καυσίμων για θέρμανση και φωτισμό] του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ.  Δήμου Ζίτσας έτους 2013.

Αναρτήθηκε στις 07 Δεκέμβριος 2012 Περισσότερα »
Τιμητική Εκδήλωση για τα 10 Χρόνια Προσφοράς στον Άνθρωπο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΒΟΥΤΣΑΡΑ "Αναστ. Παπαγγέλης"

Ο Δήμος Ζίτσας την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12:00 διοργανώνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Βουτσαρά Τιμητική Εκδήλωση για τα 10 χρόνια προσφοράς στον άνθρωπο του Κέντρου Υγείας Βουτσαρά “Αναστ. Παπαγγέλης”.    

Αναρτήθηκε στις 05 Δεκέμβριος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. γνωστοποιείται ότι λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ρεύματος την Πέμπτη 6/12/2012 και από ώρα 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. στις ακόλουθες Τ.Κ. του Δήμου μας:

Αναρτήθηκε στις 04 Δεκέμβριος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2012 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Αρ. Απόφασης
27599/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2012 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  Ο Δήμος Ζίτσας Νομού Ιωαννίνων Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ ατόμων (8) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα (ύδρευσης – άρδευσης – αποχέτευσης και καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού) του Δήμου Ζίτσας, που εδρεύει στην Ελεούσα Ιωαννίνων, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με...

Αναρτήθηκε στις 27 Νοέμβριος 2012 Περισσότερα »
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου για τη Στέγη Αυτιστικών Ατόμων «ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ»   Εκ μέρους του Δήμου Ζίτσας θα θέλαμε καταρχήν να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον δίκαιο αγώνα σας. Έναν ύστατο αγώνα για την επιβίωση του κοινωνικού κράτους. Το έργο και η προσφορά του Ιδρύματος Γύρα σίγουρα δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λόγια.

Αναρτήθηκε στις 27 Νοέμβριος 2012 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ οικονομικού έτους 2013 Κ. Δήμαρχε, Κες Κοι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι, Κες Κοι Εκπρόσωποι και Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου. Φέρεται σήμερα προς συζήτηση στο Δ.Σ. ο προϋπολογισμός του Δήμου για το οικονομικό έτος 2013 σε συνέχεια της ψήφισης των ανταποδοτικών τελών, του τεχνικού προγράμματος, του ετήσιου προγράμματος δράσης και έχοντας φυσικά όλοι σας λάβει γνώση των επιμέρους οικονομικών στοιχείων του προς έγκριση προϋπολογισμού καθώς και τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι σήμερα για την πορεία υ...

Αναρτήθηκε στις 26 Νοέμβριος 2012 Περισσότερα »
Ημερίδα με θέμα "Ανεργία - Πρωτογενής Παραγωγή"

Ο Δήμος Ζίτσας διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ανεργία – Πρωτογενής Παραγωγή».  

Αναρτήθηκε στις 15 Νοέμβριος 2012 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

24,15° Υγρασία: 50% Άνεμος: 2,6 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα