Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ο Δήμος Ζίτσας προωθεί ελέγχους στη τάφρο Λαψίστας και τον ποταμό Καλαμά μέσω του Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες από την πλευρά του Δήμου Ζίτσας ώστε να υπογραφεί σχετική σύμβαση με  το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες αναλύσεις στην τάφρο Λαψίστας και στον ποταμό Καλαμά με στόχο να υπάρχουν στοιχεία για την ποιότητα του νερού  αποφάσισε το Συντονιστικό Όργανο του Δήμου, αρμόδιο για θέματα Περιβάλλοντος. Η συνεδρίαση του Συντονιστικού στο οποίο μετέχουν οι επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου  πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτ...

Αναρτήθηκε στις 23 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Αποτελέσματα προκήρυξης για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου ΔΕ Μαγείρων

Αποτελέσματα προκήρυξης για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου ΔΕ Μαγείρων για την υλοποίηση της Πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας, που εδρεύει στην Ελεούσα Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 22 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Ματαίωση Πρόχειρου Διαγωνισμού

Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές ενημερώνονται ότι με την υπ’ αρίθμ. 51/2016 Απόφαση της   Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας ματαιώνεται ο υπ’ αριθμ.2009/15-02-2016 Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός  για την «Προμήθεια υλικών συντήρησης δικτύου ύδρευσης – υδραυλικών υλικών συντήρησης και επισκευής σε κτίρια – υδρόμετρα Δήμου Ζίτσας»  .  

Αναρτήθηκε στις 22 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Προγράμματα κατάρτισης αγροτών θα υλοποιηθούν στο Δήμο Ζίτσας σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. Ιωαννίνων του Ο.Α.Ε.Δ.

Η προσπάθεια του Δήμου Ζίτσας να ενισχύσει τον αγροτικό κόσμο και να δώσει διέξοδο κυρίως σε άνεργους και αυτοαπασχολούμενους αγρότες με τη δυνατότητα ανάπτυξης εξειδικευμένων καλλιεργειών βρήκε ανταπόκριση από τη διοίκηση του Ο.Α.Ε.Δ. η οποία στην τελευταία της συνεδρίαση ενέκρινε την πρόταση που της είχε κατατεθεί  από το Γραφείο Υποστήριξης –Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου για την υλοποίηση εξειδικευμένων προγραμμάτων κατάρτισης σχετικά με την παραγωγή και πώληση τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Αναρτήθηκε στις 22 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Ακύρωση Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Δημόσιου Διαγωνισμού

Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές ενημερώνονται ότι με την υπ’ αρίθμ. 47/2016 Απόφαση της   Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας ακυρώνεται ο υπ’ αριθμ.1104/27-01-2016 (ΦΕΚ 25/29-1-2016 Τ.Δ.Δ.Σ)  Ανοιχτός Ηλεκτρονικός Δημόσιος Διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για την προμήθεια τροφίμων –γάλακτος για το Δήμο και τα Νομικά του πρόσωπα για το έτος 2016 .  

Αναρτήθηκε στις 19 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2016

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο κορυφαίος συλλογικός φορέας των ξενιτεμένων Ηπειρωτών, προετοιμάζει ένα σημαντικότατο διήμερο εκδηλώσεων στις αρχές της άνοιξης το «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2016», το Σάββατο και την Κυριακή 5 και 6 Μαρτίου στο Στάδιο του TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο, που θα αποτελέσει το μεγαλύτερο αντάμωμα των αποδήμων Ηπειρωτών των φίλων της Ηπείρου και της παράδοσης το 2016 στην Αθήνα.

Αναρτήθηκε στις 19 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Πορτοκάλια στους μαθητές και τους ωφελούμενους του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας του Δήμου Ζίτσας

Με τη διανομή πορτοκαλιών στους μαθητές των σχολείων και τους ωφελούμενους, συνεχίζεται στο Δήμο Ζίτσας η εφαρμογή του  Προγράμματος  «Επισιτιστικής  και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)».

Αναρτήθηκε στις 19 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Οδηγίες για τη φορολόγηση μικρών οινοπαραγωγών

Με σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών αναφέρεται στις δηλώσεις αποθεμάτων των μικρών οινοπαραγωγών. Συγκεκριμένα η εγκύκλιος αφορά μικρούς οινοπαραγωγούς (οι οποίοι λειτουργούν εκτός καθεστώτος αναστολής και παράλληλα δεν πληρούν όρους και προϋποθέσεις αρμοδιότητας άλλων Υπουργείων). Αναφέρεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται στα κατά τόπους αρμόδια τελωνεία μέχρι 4 Μαρτίου 2016 προκειμένου να υποβάλουν δηλώσεις αποθεμάτων. Για την υποβολή της δήλωσης Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και τη δήλωση Μικρού Οινοπ...

Αναρτήθηκε στις 18 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Διαδικασία υποβολής δήλωσης εφαρμογής Μέτρου 221 Πρώτη Δάσωση Γεωργικών Γαιών

Αναρτήθηκε η Εγκύκλιος Διαδικασίας Υποβολής Δήλωσης Εφαρμογής Μέτρου 221 «Πρώτη Δάσωση Γεωργικών Γαιών» στην Διαύγεια. Η  εγκύκλιος  αναφέρεται  στο  σύνολο  των  δικαιούχων  του  Μέτρου  221 «Πρώτη  δάσωση γεωργικών γαιών» βάσει της υπ ́αρ. 800/16.01.2015 (ΦΕΚ 128/Β/2015) ΚΥΑ, όπως κάθε φορά ισχύει, με μεταφορά και κάλυψη των ανειλημμένων υποχρεώσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007 - 2013 στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 - 2020.

Αναρτήθηκε στις 18 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Ενημέρωση ηλικιωμένων για την εγκληματικότητα στο ΚΑΠΗ Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας

Το ενδιαφέρον πολλών ηλικιωμένων προσέλκυσε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την εγκληματικότητα και τα μέτρα πρόληψης και προστασίας  που πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ  Ελεούσας  το απόγευμα της Τετάρτης (17/2/2016).

Αναρτήθηκε στις 18 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

7,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα