Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες διαμόρφωσης της κεντρικής πλατείας του Δήμου Ζίτσας στην Ελεούσα

«Δεν είμαστε ούτε συνήγοροι, ούτε κατήγοροι των αποφάσεων της Περιφερειακής Αρχής. Λειτουργούμε αυτόνομα με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών», απάντησε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος στην κριτική που δέχτηκε από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βασίλη Γαρδίκο, ότι δεν έφερε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο την απόφαση του Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη σύμφωνα με την οποία καταργήθηκε η απόφαση του 2006 της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων περί απαγόρευσης νέων ή επέκτασης νόμιμα υφιστάμενων πτηνοτροφικών εγκατασ...

Αναρτήθηκε στις 23 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος ΖΙΤΣΑΣ και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου ΖΙΤΣΑΣ έως τον Φεβρουάριο 2016 στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.  Οι αιτήσεις ξεκινάνε από Τετάρτη 23/09/2015 έως 31/12/2015 και κατατίθενται στο δημαρχείο Ζίτσας  και στ...

Αναρτήθηκε στις 22 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα Διά Βίου Μάθησης στο Δήμου Ζίτσας

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος ΖΙΤΣΑΣ και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου ΖΙΤΣΑΣ έως τον Φεβρουάριο 2016 στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.  Οι αιτήσεις ξεκινάνε από Τετάτρτη 23/09/2015 έως 31/12/2015 και κατατίθενται στο δημαρχείο Ζίτσας  και στο...

Αναρτήθηκε στις 22 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Μέτρησης υδρομέτρων Τ.Κ.-Δ.Κ. Δήμου Ζίτσας

O Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην ανάθεση της υπηρεσίας “Μέτρησης υδρομέτρων Τ.Κ.-Δ.Κ. Δήμου Ζίτσας” ( CPVS…65500000-8).

Αναρτήθηκε στις 21 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Βουλευτικές Εκλογές της 20-09-15 για το Δήμο Ζίτσας

Δείτε πώς ψήφισαν στο Δήμο Ζίτσας στις Βουλευτικές Εκλογές  που έγινε στις 20-09-15

Αναρτήθηκε στις 20 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Εγγραφές στα Τμήματα παραδοσιακών χορών του Δήμου Ζίτσας

Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου ξεκινά η νέα εκπαιδευτική χρονιά του Τμήματος παραδοσιακών χορών του Δήμου Ζίτσας στην Ελεούσα.

Αναρτήθηκε στις 16 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2015 από 1/01/2015 έως 31/08/2015

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 15 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
3ο Εργαστήρι Ενημέρωσης με θέμα: «Δυνατότητες για νέες δυναμικές καλλιέργειες – αρωματικά φυτά»

Ο Δήμος Ζίτσας, Εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:00΄ στο 3ο Εργαστήρι Ενημέρωσης με θέμα: «Δυνατότητες για νέες δυναμικές καλλιέργειες – αρωματικά φυτά», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζίτσας (Λασκαρίνας 3Α , Ελεούσα) στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 3 «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ» της Πράξης «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ».

Αναρτήθηκε στις 15 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Προμήθεια εξοπλισμού γεωτρήσεων

Ο Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην προμήθεια εξοπλισμού γεωτρήσεων για τις Τοπικές Κοινότητες Βουτσαρά, Γρανίτσας (Ραδοβιζίου), Βασιλόπουλου, Κουρέντων, Ζόριανης, Χίνκας, Λυκόστανης, Λάλιζας, Αγ. Ιωάννη, Σουλόπουλου, Πολυδώρου και τη Δ.Κ. Ελεούσας, με απευθείας ανάθεση, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 5.086,59€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Κατόπιν τούτου καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου  έως 16-09-2015, ώρα 13.00μ...

Αναρτήθηκε στις 14 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Πρεμιέρα χωρίς προβλήματα για τα σχολεία του Δήμου Ζίτσας

Στις τελετές αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά παρέστησαν το πρωί της Παρασκευής (11/9/2015) ο Δήμαρχος Ζίτσας, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, και Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι ευχήθηκαν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά.

Αναρτήθηκε στις 11 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

21,98° Υγρασία: 60% Άνεμος: 3,09 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα