Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Συντήρηση οδικού δικτύου Τ.Κ. Λύγγου Δήμου Ζίτσας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην υπ’ αριθ. 15/2015 Μελέτη με τίτλο «Συντήρηση οδικού δικτύου Τ.Κ. Λύγγου Δήμου Ζίτσας» προϋπολογισμού 12.000,00€ με Φ.Π.Α.  

Αναρτήθηκε στις 10 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Αποκατάσταση αγροτικών δρόμων Δ.Ε. Ευρυμενών Δήμου Ζίτσας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην υπ’ αριθ. 14/2015 Μελέτη με τίτλο «Αποκατάσταση αγροτικών δρόμων Δ.Ε. Ευρυμενών Δήμου Ζίτσας» προϋπολογισμού 10.000,00€ με Φ.Π.Α.

Αναρτήθηκε στις 10 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Ηλεκτρονικές δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών για οινοποίηση

Με ανακοίνωσή του, το Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων, ενημερώνει τους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική παραγωγή τους προορίζεται για οινοποίηση ότιυποχρεούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του ΥΠΑΑΤ (ηλεκτρονική διεύθυνσηwww.minagric.gr και στις «Δηλώσεις Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων),δηλώσεις συγκομιδής για το σύνολο της εκμετάλλευσής τους αμέσως μετά τον τρύγο και όχι αργότερα από τις 30 Νοεμβρίου 2015. Οι π...

Αναρτήθηκε στις 04 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Συντήρηση & επισκευή ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού αντλιοστασίων-γεωτρήσεων Τ.Κ. Δήμου

O Αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δήμου Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην υπηρεσία «Συντήρησης & επισκευή ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού αντλιοστασίων-γεωτρήσεων Τ.Κ. Δήμου» (CPVS.50710000-5) Η εκτέλεση της εργασίας διέπεται από τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/06) και του Π.Δ. 28/80 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών Ο.Τ.Α.». Συγκεκριμένα θα γίνει με Απευθείας ανάθεση και με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη προσφορά για τις εργασίες που περιγράφονται παρακάτ...

Αναρτήθηκε στις 04 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Συντήρηση και επισκευή λοιπού εξοπλισμού (λεβητοστασίων-καυστήρων κτιρίων)

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην υπηρεσία “Συντήρησης και επισκευή λοιπού εξοπλισμού (λεβητοστασίων-καυστήρων κτιρίων)”  του Δήμου Ζίτσας για την περίοδο 2015-2016. ( CPVS: 50531100-7)  Κ.Α. 10.6265 προϋπολογισμού 2015 Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 04 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες στα σχολεία του Δήμου Ζίτσας για τη νέα σχολική χρονιά

Στην «τελική ευθεία» βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και επισκευής στα σχολικά κτίρια του Δήμου Ζίτσας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Τα συνεργεία του Δήμου με εργάτες γενικών καθηκόντων και ελαιοχρωματιστές, που συγκροτήθηκαν μετά την πρόσληψή τους μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, υπό την επίβλεψη των προέδρων των σχολικών επιτροπών Α/βθμιας και Β/βθμιας εκπαίδευσης κ.κ. Περικλή Γρίβα και Φώτη Ράρρα αντίστοιχα, δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα,  με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού στις 11 Σεπτεμβρίου.

Αναρτήθηκε στις 02 Σεπτέμβριος 2015 Περισσότερα »
Μαγευτική βραδιά με τους "Έμμελον" στον αρχαιολογικό χώρο Μ. Γαρδικίου του Δήμου Ζίτσας υπό το φως του φεγγαριού

Είχε πανσέληνο το βράδυ του Σαββάτου (29/8/2015) και ήταν ωραία στον αρχαιολογικό χώρο της ακρόπολης Μ. Γαρδικίου, στο λόφο "Καστρί" του Δήμου Ζίτσας. Αιτία, η μουσική παράσταση που διοργάνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων σε επιλεγμένους  αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία όλης της χώρας για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο.

Αναρτήθηκε στις 31 Αύγουστος 2015 Περισσότερα »
Παραδοσιακή εμποροπανήγυρη στην Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς του Δήμου Ζίτσας από τις 5 εως 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Δήμος Ζίτσας διοργανώνει παραδοσιακή εμποροπανήγυρη στην Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς του Δήμου Ζίτσας από τις 5 εως 12 Σεπτεμβρίου 2015. Αιτήσεις συμμετοχής για λειτουργία περιπτέρων υγειονομικού ενδιαφέροντος και εμπόρων - εκθετών θα γίνονται δεκτές στην έδρα του Δήμου Ζίτσας έως 3 Σεπτεμβρίου 2015. Μαζί με την αίτηση θα κατατίθενται όλα τα προβλεπόμενα, από τον κανονισμό λειτουργίας της εμποροπανήγυρης, δικαιολογητικά.

Αναρτήθηκε στις 31 Αύγουστος 2015 Περισσότερα »
Στο φως του φεγγαριού με τους "Έμμελον" στον αρχαιολογικό χώρο Μ. Γαρδικίου του Δήμου Ζίτσας

«Όλοι όσοι θέλετε να περάσετε μια μαγευτική βραδιά στο φως του φεγγαριού υπό τους ήχους  έντεχνης ελληνικής μουσικής, δεν έχετε παρά το βράδυ του Σαββάτου (29/8/2015) να ανηφορίσετε στον αρχαιολογικό χώρο της ακρόπολης Μ. Γαρδικίου, στο λόφο "Καστρί"», με τα λόγια αυτά ο αντιδήμαρχος πολιτισμού- αθλητισμού του Δήμου Ζίτσας Στέφανος Μιχάλης, απήυθυνε κάλεσμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις που οργανώνονται από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων σε επιλεγμένους  αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία όλης της χώρας για την Αυγ...

Αναρτήθηκε στις 27 Αύγουστος 2015 Περισσότερα »
Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ζίτσας στους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

Το σερί των επιτυχιών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίστηκε και τη φετινή χρονιά για τα δύο Λύκεια του Δήμου Ζίτσας καθώς  μεγάλος αριθμός μαθητών τους από όλες τις κατευθύνσεις κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μάλιστα με υψηλές  βαθμολογίες. Στο Γενικό Λύκειο Ελεούσας τα χαμόγελα και η περηφάνια ήταν διάχυτα μετά την ανακοίνωση των βάσεων καθώς οι επιτυχίες των μαθητών του υπερβαίνουν κατά 10% και πλέον το ποσοστό εισαγωγής σε πανελλαδικό επίπεδο, σύμφωνα με τα στοιχεία που επεξεργάστηκε ο Δ/ντης του σχολ...

Αναρτήθηκε στις 27 Αύγουστος 2015 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

19,98° Υγρασία: 68% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα