Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

O Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην εργασία “Συντήρησης και επισκευής κάδων απορριμμάτων”

O Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην εργασία “Συντήρησης και επισκευής κάδων απορριμμάτων” ( CPV: 45233220-7)  Η εκτέλεση της εργασίας διέπεται από τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/06) και του Π.Δ. 28/80 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών Ο.Τ.Α.». Συγκεκριμένα θα γίνει με Απευθείας ανάθεση και με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη προσφορά για τις εργασίες που περιγράφονται στην παρούσα. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των...

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Ανάθεση της υπηρεσίας «Συντήρηση και επισκευή δικτύου ύδρευσης Δήμου Ζίτσας» στις ΤΚ Ραδοβιζίου και της Βερενίκης

O Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην ανάθεση της υπηρεσίας «Συντήρηση και επισκευή δικτύου ύδρευσης Δήμου Ζίτσας» στις ΤΚ Ραδοβιζίου και της Βερενίκης για προστασία του εξωτερικού αγωγού δικτύου ύδρευσης. ( CPVS…45232150-8). Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 4.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου του Φ.Π.Α. 23%.

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην υπ’ αριθ. 7/2015 Μελέτη με τίτλο «Διαμόρφωση κάτω πλατείας Τ.Κ. Καρίτσας» προϋπολογισμού 10.000,00€ με Φ.Π.Α.

Δεδομένης της ανάγκης σύναψης σύμβασης για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην υπ’ αριθ. 7/2015 Μελέτη με τίτλο «Διαμόρφωση κάτω πλατείας Τ.Κ. Καρίτσας» προϋπολογισμού 10.000,00€ με Φ.Π.Α., με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, να καταθέσετε τις σφραγισμένες προσφορές σας, έως την Τετάρτη 08 Ιουλίου και ώρα 11:00 στο Πρωτόκολλο του Δήμου Ζίτσας. Ο σφραγισμένος φάκελος της προσφοράς θα περιλαμβάνει την Οικονομική προσφορά του προσφέροντος, για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην Μελέτη. Για την επιλογή γίνο...

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Προμήθεια ελαστικών για το KHY9150 απορριμματοφόρο του Δήμου

Ο Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Προμηθειών του Δ.Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην προμήθεια ελαστικών για το KHY9150 απορριμματοφόρο του Δήμου, με απευθείας ανάθεση, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 2.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Αποτελέσματα Δημοψηφίσματος 05-07-15 για το Δήμο Ζίτσας

Δείτε πώς ψήφισαν στο Δήμο Ζίτσας στο Δημοψήφισμα που έγινε στις 05-07-15

Αναρτήθηκε στις 05 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Εταιρεία Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων

ΗΕταιρεία Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, διοργανώνει διάλεξη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων (Πλατεία 25ης Μαρτίου 6, Πάρκο Λιθαρίτσια), την Παρασκευή, 3 Ιουλίου2015, ώρα20:00μμ.Oι προσκεκλημένοι Αρχαιολόγοι Δρ. Γεωργία Πλιάκου και Δρ. Μαρία Ντίνου θα ομιλήσουν με θέμα:Ο οχυρωμένος οικισμός στο λόφο Καστρί Μεγάλου Γαρδικίου: Από την έρευνα και την προστασία, στην ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενωνπρογραμμάτων.

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για αποζημιώσεις από τις θεομηνίες του περασμένου Χειμώνα

Με τη δημοσίευση στο ΦΕΚ των δύο Κοινών  Υπουργικών  Αποφάσεων για την οριοθέτηση των περιοχών του Δήμου Ζίτσας  που επλήγησαν από πλημμύρες και κατολισθήσεις κατά τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου χειμώνα, άρχισαν και τυπικά να «τρέχουν» οι προθεσμίες που έχουν στη διάθεση τους οι πολίτες  των συγκεκριμένων περιοχών που υπέστησαν ζημιές, προκειμένου  να υποβάλουν σχετικές αιτήσεις ώστε να διεκδικήσουν τις αντίστοιχες αποζημιώσεις.

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην Τεχνική Περιγραφή με τίτλο «Κατασκευή βαθμίδων επί της οδού Καζαντζάκη στην Δ.Κ. Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην Τεχνική Περιγραφή με τίτλο «Κατασκευή βαθμίδων επί της οδού Καζαντζάκη στην Δ.Κ. Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας» προϋπολογισμού 4.100,00€ με Φ.Π.Α. Δεδομένης της ανάγκης σύναψης σύμβασης για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην Τεχνική Περιγραφή με τίτλο «Κατασκευή βαθμίδων επί της οδού Καζαντζάκη στην Δ.Κ. Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας» προϋπολογισμού 4.100,00€ με Φ.Π.Α. και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης, με την διαδικασία της απευθείας ...

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην Τεχνική Περιγραφή με τίτλο «Επισκευή περίφραξης του Δημοτικού σχολείου της Τ.Κ. Ροδοτοπίου»

 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην Τεχνική Περιγραφή με τίτλο «Επισκευή περίφραξης του Δημοτικού σχολείου της Τ.Κ. Ροδοτοπίου» προϋπολογισμού 4.000,00€ με Φ.Π.Α. Δεδομένης της ανάγκης σύναψης σύμβασης για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην Τεχνική Περιγραφή με τίτλο «Επισκευή περίφραξης του Δημοτικού σχολείου της Τ.Κ. Ροδοτοπίου» προϋπολογισμού 4.000,00€ με Φ.Π.Α. και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, να καταθέσετε τις σφρ...

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην Τεχνική Περιγραφή με τίτλο «Αποκατάσταση λειτουργίας υδρομάστευσης – αντλιοστασίου Τ.Κ. Βροσίνας»

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην Τεχνική Περιγραφή με τίτλο «Αποκατάσταση λειτουργίας υδρομάστευσης – αντλιοστασίου Τ.Κ. Βροσίνας» προϋπολογισμού 6.060,00€ με Φ.Π.Α Δεδομένης της ανάγκης σύναψης σύμβασης για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην Τεχνική Περιγραφή με τίτλο «Αποκατάσταση λειτουργίας υδρομάστευσης – αντλιοστασίου Τ.Κ. Βροσίνας» προϋπολογισμού 6.060,00€ με Φ.Π.Α. και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, να κ...

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

11,98° Υγρασία: 82% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα