Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Μεγάλη η συμμετοχή στον ποδηλατικό γύρο του Δήμου Ζίτσας

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με μεγάλη συμμετοχή  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (20 Ιουνίου) ο ποδηλατικός γύρος-βόλτα που οργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας.  

Αναρτήθηκε στις 22 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Αποκαλυπτήρια προτομής Χρυσάνθης Ζιτσαίας

Αποδίδοντας τη δέουσα τιμή στην ποιήτρια-λογοτέχνιδα Χρυσάνθη Ζιτσαία ο Δήμος, η τοπική κοινότητα και οι φορείς της Ζίτσας σε μια σεμνή τελετή πραγματοποίησαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής που στήθηκε  στη μνήμη της, στην κεντρική πλατεία της Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 22 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Τα « παντρολογήματα» στο θέατρο Φρόντζου την Τετάρτη 24/06/2015

Το Καλλιτεχνικό εργαστήρι «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» του Δήμου Ζίτσας, παρουσιάζει την Τετάρτη, 24 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στο Υπαίθριο Θέατρο της ΕΗΜ (Φρόντζο) την κωμωδία του Νικολάι Γκόγκολ «ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ» σε σκηνοθεσία του Νίκου Σφαιρόπουλου.

Αναρτήθηκε στις 22 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας

Ο Δήμαρχος Ζίτσας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, προς κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών των υπηρεσιών του (πυροπροστασία) για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα χρονική περίοδο.

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Προμήθεια ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Δήμου ΖΙΤΣΑΣ, προϋπολογισμού 30.000,00 €

Ο Δήμαρχος Ζίτσας του Νομού Ιωαννίνων προκηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης  τη χαμηλότερη τιμή προσφορά σε ευρώ για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Δήμου ΖΙΤΣΑΣ», προϋπολογισμού 30.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα Διεύθυνση: Λ.Eλευθερίας & Ευκλείδη Ελεούσα Ιωάννινα Τ.Κ.45 445 στις 25 Ιουνίου 2015, ημέρα Πέμπτη, ώρα 11:00 π.μ

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Αποκαλυπτήρια προτομής της Χρυσάνθης Ζιτσαίας στη Ζίτσα

Στον τόπο που μεγάλωσε, τη Ζίτσα, επιστρέφει η μορφή της λογοτέχνιδας Χρυσάνθης Ζιτσαίας,  είκοσι χρόνια μετά το θάνατό της, με  προτομή που  φιλοτέχνησε  ο γλύπτης Θεόδωρος Παπαγιάννης και δωρεά του Μιχάλη Κατσουλίδη στην τοπική κοινότητα. Τα αποκαλυπτήρια της προτομής θα γίνουν σε τελετή που οργανώνουν ο Δήμος, η τοπική κοινότητα και οι φορείς της Ζίτσας  την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 19:00 στην κεντρική πλατεία της Ζίτσας. Αναφορά στη ζωή και στο έργο της Χρυσάνθης Ζιτσαίας θα γίνει από τον φιλόλογο-ερευνητή Θεόδωρο Κοσμά. Η Χρυσάνθη Ζιτσ...

Αναρτήθηκε στις 17 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Ποδηλατικό γύρο-βόλτα οργανώνει ο Δήμος Ζίτσας

Με κεντρικό σύνθημα, «Πάρε το ποδήλατό σου και έλα!!!» ο δήμος Ζίτσας προτρέπει όλους όσοι θέλουν, να συμμετάσχουν στον ποδηλατικό γύρο-βόλτα που διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο (20/6/2015). Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος το φετινό καλοκαίρι και στόχο έχει την αναβάθμιση του κοινωνικού ρόλου του αθλητισμού καθώς και την ελεύθερη συμμετοχή όλων σε αθλητικές δράσεις που προάγουν την άσκηση και το «Ευ αγωνίζεσθε».

Αναρτήθηκε στις 16 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Μαθήματα…. πυρασφάλειας και πυρόσβεσης στην Τ.Κ. Μεταμόρφωσης

Για θέματα πυροπροστασίας αλλά και πρόληψης-καταστολής πυρκαγιών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι κάτοικοι της Τ. Κ. Μεταμόρφωσης από κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ιωαννίνων  το απόγευμα της Δευτέρας (15/6/2015) στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου

Αναρτήθηκε στις 16 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

Σας ανακοινώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Μεταμόρφωσης, τον Παιδικό Σταθμό Κληματιάς και το Κ.Δ.Α.Π. Ευρυμενών για το σχολικό έτος 2015-2016 θα υποβάλλονται από 17 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου και ώρες  8:00πμ - 15:00μμ.

Αναρτήθηκε στις 15 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Μερική αντικατάσταση στέγης, του αγροτικού ιατρείου της Τ.Κ. Μεγ. Γαρδικίου του Δήμου Ζίτσας

Δεδομένης της ανάγκης σύναψης σύμβασης για την εκτέλεση των εργασιών που περιλαμβάνονται στην Τεχνική Περιγραφή με τίτλο «Μερική αντικατάσταση στέγης, του αγροτικού ιατρείου της Τ.Κ. Μεγ. Γαρδικίου του Δήμου Ζίτσας» προϋπολογισμού 4.800,00€ με Φ.Π.Α. και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, να καταθέσετε τις σφραγισμένες προσφορές σας, έως την Τρίτη 16 Ιουνίου και ώρα 11:00 στο Πρωτόκολλο του Δήμου Ζίτσας. Ο σφραγισμένος φάκελος της προσφοράς θα περιλαμβάνει την Οικονομική προσφορά του προσφέρον...

Αναρτήθηκε στις 15 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

13,98° Υγρασία: 82% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα