Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Ημερίδα για την ορθή διαχείριση κενών πλαστικών συσκευασιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων στην Τ.Κ. Ζίτσας

Η «Ορθή Διαχείριση των Κενών Πλαστικών Συσκευασιών Φυτοπροστατευτικών  Προϊόντων» είναι το αντικείμενο ημερίδας που διοργανώνουν ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης & Ανακύκλωσης, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Φυτοπροστασίας,  το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αγροεφοδίων Νομού Ιωαννίνων και το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 28 Φεβρουάριος 2017 Περισσότερα »
Κούλουμα στα «Εικονίσματα»

Με εξαιρετική επιτυχία γιορτάστηκαν φέτος τα Κούλουμα στο Δήμο Ζίτσας. Με σύμμαχο τον καιρό πλήθος κόσμου (δημότες και επισκέπτες) ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δήμου και ανηφόρησε στο λόφο της Τοπικής Κοινότητας Μεγ. Γαρδικίου στη θέση «Εικονίσματα».

Αναρτήθηκε στις 28 Φεβρουάριος 2017 Περισσότερα »
Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ζίτσας

Εκδηλώσεις διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Ζίτσας την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα. Ειδικότερα: 

Αναρτήθηκε στις 24 Φεβρουάριος 2017 Περισσότερα »
Άκρως ενδιαφέρουσα η ενημερωτική εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες στη Δ.Κ. Ελεούσας

Τη θέση της Δημοτικής αρχής πως οι δασικοί χάρτες είναι ένα σημαντικό «εργαλείο» εφόσον αποτυπώνουν ορθά και με αξιόπιστο τρόπο τον χαρακτήρα των εκτάσεων λαμβάνοντας υπόψη τα πραγματικά δεδομένα που ισχύουν σε κάθε περιοχή εξέφρασε κατά την τοποθέτησή του στην ενημερωτική εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος. 

Αναρτήθηκε στις 21 Φεβρουάριος 2017 Περισσότερα »
Ενημερωτική εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες στη Δ.Κ. Ελεούσας

Ενημερωτική εκδήλωση για θέματα που προκύπτουν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών διοργανώνει ο Δήμος Ζίτσας (γραφείο Υποστήριξης-Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δασών Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 17 Φεβρουάριος 2017 Περισσότερα »
Το Σάββατο το « 2ο Κυνήγι του χαμένου Θησαυρού»

Ο Δήμος Ζίτσας και η ομάδα ενεργών πολιτών “Ychoice” για δεύτερη χρονιά  καλούν τους μαθητές γυμνασίου να οργανωθούν σε ομάδες 3-5 ατόμων και στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου (18/02/2017)  με αφετηρία το Δημαρχείο ....

Αναρτήθηκε στις 16 Φεβρουάριος 2017 Περισσότερα »
«Ναι» από το Δημοτικό Συμβούλιο στην παραχώρηση του κτιρίου του παλαιού Δημαρχείου στη Ελεούσα για τη στέγαση του Τμήματος της Άμεσης Δράσης

«Πράσινο φως» στην παραχώρηση του κτιρίου του παλαιού Δημαρχείου στη Δ.Κ. Ελεούσας για τη στέγαση του νεοϊδρυθέντος Τμήματος Άμεσης Δράσης έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 15 Φεβρουάριος 2017 Περισσότερα »
Φθηνότερα εισιτήρια για τους κατοίκους με μικρότερο κόστος για το Δήμο Ζίτσας εξασφαλίζονται στις φετινές συμβάσεις με τα ΚΤΕΛ

Εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων, όχι όμως και στις παρεχόμενες υπηρεσίες, που αναβαθμίζονται με περισσότερα δρομολόγια και νέες στάσεις με ηλεκτρονικές πινακίδες, εξασφαλίζει για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Ζίτσας για τους δημότες του με τις νέες συμβάσεις που θα υπογράψει με τις διοικήσεις των ΚΤΕΛ (Αστικού και Υπεραστικού) Ιωαννίνων. 

Αναρτήθηκε στις 09 Φεβρουάριος 2017 Περισσότερα »
Πρόγνωση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από σήμερα Δευτέρα (06/02/2017). Το δελτίο κάνει λόγο για κατά τόπους ισχυρές, βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους  και χαλαζοπτώσεις οι οποίες θα επηρεάσουν και την Ήπειρο. Συγκεκριμένα αναφέρει:ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚ Ελληνικό, 06-02-2017/1130 B Α.Α. 6/2017     ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ Χ...

Αναρτήθηκε στις 06 Φεβρουάριος 2017 Περισσότερα »
Αυτοψία στην κατολίσθηση στην Κληματιά από γεωλόγο του ΙΓΜΕ

 Επιτόπια επίσκεψη στην Τ.Κ. Κληματιάς του Δήμου Ζίτσας όπου έχουν παρατηρηθεί κατολισθητικά φαινόμενα στη θέση «Καταρράκτης» (μετά τη σήραγγα Λαψίστας) πραγματοποίησε ο γεωλόγος του ΙΓΜΕ Διδάκτορ Παναγιώτης Πάσχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Λιάκο. 

Αναρτήθηκε στις 19 Ιανουάριος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

13,98° Υγρασία: 62% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα