Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Στην «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2024» ο Δήμος Ζίτσας

Με στόχο την ανάδειξη και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής καθώς και των προϊόντων του, ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει στην  «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2024»  που διοργανώνεται στον εκθεσιακό χώρο του Πανηπειρωτικού Σταδίου Ιωαννίνων. Τα εγκαίνια της έκθεσης, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου των Δήμων Ζίτσας και Δωδώνης καθώς και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (18/05/2024)  από  τον  Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχρινάνη, παρουσία του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου,  των τοπικών αρχών κ...

Αναρτήθηκε στις 20 Μάιος 2024 Περισσότερα »
Μήνυμα για το Πάσχα του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου

Αγαπητές  συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, Το ανέσπερο φως της Αναστάσεως του Θεανθρώπου ας φωτίσει τις καρδιές όλων μας αποτελώντας συγχρόνως ανεξάντλητη πηγή δύναμης για τους προσωπικούς και τους συλλογικούς μας αγώνες. Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη. Τούτες τις Άγιες Μέρες αντλώντας δύναμη από το Θείο Δράμα ας νικήσουμε τους φόβους μας, αλλά και τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Τίποτε δεν πρέπει να λυγίσει την πίστη μας στο αληθινό μήνυμα που εκπέμπει διαχρονικά το Θαύμα της Ανάστασης του Κυρίου, που δεν είναι άλλο από τη νί...

Αναρτήθηκε στις 02 Μάιος 2024 Περισσότερα »
Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο του Δήμου Ζίτσας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Πρακτικά ζητήματα που θα βοηθήσουν στην βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού στη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, καθώς και τα δεδομένα που δημιουργούνται από την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου για την πολιτική προστασία, εξετάστηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζίτσας το πρωί της Μ. Τρίτης (30/04/2024). Στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ελεούσα, τα μέλη του Συντονιστικού ανέπτυξαν προτάσεις για τη μεταξύ τους αρτιότερη συνεργασία...

Αναρτήθηκε στις 30 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Διανομή πακέτων διατροφής από το Δήμο Ζίτσας για τις γιορτές του Πάσχα

Πακέτα με βασικά είδη διατροφής διανέμει ο Δήμος Ζίτσας, ενόψει των εορτών του Πάσχα, σε 170 νοικοκυριά εγγεγραμμένα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων. Η διανομή των εορταστικών πακέτων θα ολοκληρωθεί τη Μ. Δευτέρα (29/04/2024).      

Αναρτήθηκε στις 26 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Δενδροφύτευση στο Δήμο Ζίτσας για τη Διεθνή «Ημέρα Γης»

Με δενδροφύτευση στο λόφο «Γορίτσα» της Δ.Κ. Ελεούσας, από τους μαθητές του Γυμνασίου Ελεούσας, γιόρτασε τη Διεθνή « Ημέρα Γης » ο Δήμος Ζίτσας. Η 22α Απριλίου έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται ως Διεθνής « Ημέρα Γης » με εκδηλώσεις - δράσεις σε περισσότερες από 190 χώρες στον κόσμο που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Στα πλαίσια του εορτασμού, ανήμερα της 22ας  Απριλίου ο Δήμος Ζίτσας, οργάνωσε δενδροφύτευση με πρωταγωνιστές τους μαθητές της Β΄ τάξης του Γυμνασίου Ελεούσας.

Αναρτήθηκε στις 24 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο για βιοαπόβλητα στο στόλο του Δήμου Ζίτσας

Με ένα νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο όχημα συλλογής βιοαποβλήτων, ενισχύει την υπηρεσία καθαριότητας ο Δήμος Ζίτσας μπαίνοντας έτσι στη νέα εποχή της ανακύκλωσης καλύπτοντας κάθε πηγή παραγωγής απορριμμάτων. Η παραλαβή του οχήματος έγινε στο Δημαρχείο στην Ελεούσα από τα μέλη της Επιτροπής παραλαβής, παρουσία του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου και του Αντιδημάρχου Γιώργου Σιαφάκα.

Αναρτήθηκε στις 05 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Επιμορφώνονται οι παιδαγωγοί των βρεφικών & παιδικών σταθμών του Δήμου Ζίτσας

Ο  Δήμος Ζίτσας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας διοργανώνουν σειρά επιμορφωτικών δράσεων με στόχο τη διαρκή εκπαίδευση και κατάρτιση  των παιδαγωγών των βρεφικών και παιδικών σταθμών του Δήμου   προκειμένου να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις του επαγγέλματός τους. Οι δράσεις ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (03/04/2024) με τη συμμετοχή 21 παιδαγωγών, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και εισηγήτρια τη Δρ. Κωνσταντίνα Ρέντζου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Αγωγής κα...

Αναρτήθηκε στις 04 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Το περίπτερο - εκθετήριο στην Ζίτσα φωτίστηκε μπλε για τον αυτισμό

Με το μπλε χρώμα του Αυτισμού, φωταγωγήθηκε το περίπτερο - εκθετήριο οίνου στην Κοινότητα Ζίτσας το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου 2024, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού καθιερώθηκε με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ την 1η Νοεμβρίου 2007 και αποφασίστηκε να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου.

Αναρτήθηκε στις 03 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Επιμορφωτικές δράσεις για τους παιδαγωγούς των βρεφικών & παιδικών σταθμών του Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας διοργανώνουν σειρά επιμορφωτικών δράσεων, οι οποίες απευθύνονται στους παιδαγωγούς πρώιμης παιδικής ηλικίας που εργάζονται στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου. Οι δράσεις ξεκινούν την Τετάρτη (03/04/2024) στις 15:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με εισηγήτρια τη Δρ. Κωνσταντίνα Ρέντζου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Διακρίσεις για τη θεατρική ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών η Θεατρική Ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» του Δήμου Ζίτσας επέστρεψε με διακρίσεις από το 39ό Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα.  Η Θεατρική Ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» συμμετείχε, για τέταρτη φορά, φέτος στο Φεστιβάλ και απέσπασε ένα βραβείο και έναν έπαινο  για  τη θεατρική παράσταση «Τριαντάφυλλο στο στήθος» του Τένεσσι Ουίλλιαμς.

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

15,98° Υγρασία: 72% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα