Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη δέκα (10) ανέργων μέχρι χθες συνανθρώπων μας, στη συντριπτική τους πλειοψηφία συνδημοτών μας, προκειμένου να απασχοληθούν για 27 συνολικά μήνες στο Δήμο Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 09 Απρίλιος 2012 Περισσότερα »
River Action Kalamas 2012

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Οι εκδηλώσεις RIVER ACTION KALAMAS 2012 που στοχεύουν στην προστασία του φυσικού οικοσυστήματος των ποταμών Γορμού και Καλαμά, καθώς και στην ήπια ανάπτυξη της περιοχής Πωγωνίου και Ζίτσας ξεκινούν με την επιστημονική διημερίδα που αφορά την τόνωση της παραγωγικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας στους Δήμους Ζίτσας και Πωγωνίου. Το θέμα της διημερίδας είναι: «Αγροτική Παραγωγή, Τοπική Επιχειρηματικότητα και Ήπια Ανάπτυξη στο Πωγώνι και τη Ζίτσα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο του Παρακάλαμου το Σάββατο ...

Αναρτήθηκε στις 30 Μάρτιος 2012 Περισσότερα »
Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής 29-3-2012 Αρ. Απόφασης
8784

Πρόσκληση σε συνεδρίαση, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στις 29 Μαρτίου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15.30 μ.μ.

Αναρτήθηκε στις 27 Μάρτιος 2012 Περισσότερα »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Ο Δήμος Ζίτσας σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 και ώρα 10:45π.μ., στο Μνημείο Ηρώων στην Κεντρική πλατεία του Δήμου (πλατεία Δημοκρατίας, Ελεούσα).

Αναρτήθηκε στις 22 Μάρτιος 2012 Περισσότερα »
Αξιοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων Παιδόπολης

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας με την αριθμ. 94/2012 απόφασή του συγκρότησε Επιτροπή με σκοπό την διερεύνηση οριστικής λύσης αξιοποίησης του συνολικού χώρου της πρώην Παιδόπολης «Αγία Ελένη», με τελικό στόχο την εκπόνηση και υποβολή ολοκληρωμένης πρότασης προς το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναρτήθηκε στις 21 Μάρτιος 2012 Περισσότερα »
Παιδόπολη "Αγία Ελένη"

Στο πολύκροτο σίριαλ με τίτλο "ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ" παίχτηκε ακόμη ένα επεισόδιο που καθήλωσε όχι μόνο τους δημότες του Δήμου Ζίτσας αλλά και σύσσωμη την κοινωνία των Ιωαννίνων.  Επειδή όμως το εν λόγω σίριαλ έχει κουράσει τους τηλεθεατές του και κυρίως τους δημότες του Δήμου Ζίτσας, οφείλουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας και κυρίως προς αποκατάσταση της αξιοπιστίας της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου να κάνουμε γνωστά τα εξής αδιαμφισβήτητα:                

Αναρτήθηκε στις 01 Μάρτιος 2012 Περισσότερα »
Μεταφορά μαθητών του Δήμου Ζίτσας

Η μεταφορά των μαθητών εντός των ορίων του Δήμου Ζίτσας πραγματοποιείται κανονικά από 07/01/2012 με το Αστικό και Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Ιωαννίνων, δυνάμει των σχετικών συμβάσεων που έχουν υπογραφεί.

Αναρτήθηκε στις 01 Μάρτιος 2012 Περισσότερα »
Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων στο Δήμο Ζίτσας

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και συγκεκριμένα το άρθρο 75 παρ. Ι περιπτ. στ υποπεριπτ. 27 του Ν.3463/2006 και το άρθρο 94 παρ.4 του Ν.3852/2010, ορίζεται ότι: ”Στις αρμοδιότητες των Δήμων περιλαμβάνεται η διακοπή μαθημάτων, λόγων έκτακτων συνθηκών ή επιδημικής νόσου, εντός των διοικητικών ορίων του οικείου δήμου’’.

Αναρτήθηκε στις 01 Μάρτιος 2012 Περισσότερα »
Δήλωση των τετραγωνικών μέτρων για τα ακίνητα

O Δήμος Ζίτσας καλεί όσους δημότες δεν έχουν δηλώσει τα τετραγωνικά μέτρα των ακινήτων τους ή έχουν τροποποιήσεις στα τετραγωνικά μέτρα των ακινήτων τους όπως προσέλθουν μέχρι 02-03-2012 στο Δήμο Ζίτσας και δηλώσουν τα πραγματικά τετραγωνικά μέτρα των ακινήτων τους.

Αναρτήθηκε στις 31 Ιανουάριος 2012 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

13,98° Υγρασία: 76% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα