Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Πολιτιστικές Αθλητικές Εκδηλώσεις στον Καλαμά 2012

Την Παρασκευή και το Σάββατο 17 και 18 Αυγούστου αντίστοιχα, από τις 9π.μ έως τις 2μ.μ. και 5μ.μ έως τις 8μ.μ, ο Δήμος Ζίτσας με τη συνεργασία της πιστοποιημένης εταιρίας αθλητικών δραστηριοτήτων, alpine zone, πραγματοποιεί Αθλητικές εκδηλώσεις (Rafting - Αναρρίχηση - Εναέρια περάσματα - Τοξοβολία) στον ποταμό Καλαμά στην Τ.Κ. Δαφνόφυτου.

Αναρτήθηκε στις 17 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας συγχαίρει...

Ο Δήμος Ζίτσας συγχαίρει θερμά τον Τζιάλλα Γεώργιο και το υπόλοιπο πλήρωμα, για την κατάκτηση της 4ης θέσης στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου 2012. Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι για τον αθλητή – συνδημότη μας και του ευχόμαστε να έχει πάντα αγωνιστικές επιτυχίες.

Αναρτήθηκε στις 07 Αύγουστος 2012 Περισσότερα »
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τη συμμετοχή των συνδημοτών μας, αθλητών, Ιουλιέττας Μπουκουβάλα και Γεωργίου Τζάλλα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, γεγονός που αποτελεί από μόνο του υψίστης σημασίας και αξίας κατάκτηση, εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας στην προσπάθειά τους να στεφθούν νικητές.

Αναρτήθηκε στις 25 Ιούλιος 2012 Περισσότερα »
Έκθεση Ζωγραφικής στο Πνευματικό κέντρο της Ζίτσας με έργα του αείμνηστου Μιχάλη Αντώνογλου.

     Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζίτσας  στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων οργανώνει έκθεση Ζωγραφικής με έργα του αείμνηστου Μιχάλη Αντώνογλου.

Αναρτήθηκε στις 16 Ιούλιος 2012 Περισσότερα »
"Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2012" του Δήμου Ζίτσας

Οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ζίτσας  ξεκίνησαν στις 6 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν το Σεπτέμβριο του 2012, αφορούν  ένα  εκτεταμένο πρόγραμμα σε όλους τους οικισμούς του δήμου, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τις Τοπικές Κοινότητες και τους λοιπούς Τοπικούς Φορείς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικές βραδιές με έντεχνο, λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα, ελληνικούς χορούς και δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις, βραδιές αφιερωμένες: σε Ευργέτες,  στην ποίηση και τη Λογοτεχνία καθώς και κινηματογραφικές π...

Αναρτήθηκε στις 16 Ιούλιος 2012 Περισσότερα »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (Αθηνάς 2, Τ.Κ.105-51,        τηλ/ φαξ: 210-3216550, 3216549) προκηρύσσει πρόσκληση ενδιαφέροντος για μια θέση εκπαιδευτή/τριας με εξάμηνη σύμβαση εργασίας για το Κέντρο Θεραπευτικής Εκπαίδευσης και Διαβίωσης Αυτιστικών Ατόμων «Ελένη Γύρα» που λειτουργεί στη Ζίτσα Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 04 Ιούλιος 2012 Περισσότερα »
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ SOCIETY FOR THE PROMOTION OF MENTAL HEALTH IN EPIRUS ΓΡΑΦΕΙΑ: Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 38 – 45444 ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΛ. 2651033532- 73801-FAX:26510 33852 e- mail: epropsi@otenet.gr Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας (ΚΜΨΥ) Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας (ΚΜΨΥ) είναι μια υπηρεσία παροχής ψυχιατρικής φροντίδας και προαγωγής της ψυχικής υγείας σε περιοχές της περιφέρειας. Η ΚΜΨΥ απευθύνεται σε ενήλικες που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές ή που αντιμετωπίζουν διάφορα ψυχοκοινωνικά ...

Αναρτήθηκε στις 04 Ιούλιος 2012 Περισσότερα »
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με το Δήμο Πωγωνίου, την Πανελλήνια Κίνηση Πολιτών Καθαρός Καλαμάς, τον Φορέα Διαχείρισης στενών και εκβολών Καλαμά και Αχέροντα καθώς και τις Ομοσπονδίες Πωγωνίου και Καλαμά, στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Δράση στον ποταμό Καλαμά 2012" διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα στο Βουτσαρά Δήμου Ζίτσας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων το Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 με θέμα : « Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος».  

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
Εκμίσθωση του κυλικείου του Γυμνασίου Ελεούσας Αρ. Απόφασης
7/2012

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας  προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τη εκμίσθωση του κυλικείου του Γυμνασίου Ελεούσας για έξι (6) χρόνια.

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »
Εκμίσθωση του κυλικείου Λυκείου Ελεούσας. Αρ. Απόφασης
8/2012

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας  προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τη εκμίσθωση του κυλικείου του Λυκείου Ελεούσας για έξι (6) χρόνια.

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούνιος 2012 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

5,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 0 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα