Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

ΒΡΑΔΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ στον Πρωτόπαππα

Ποιός ανακάλυψε την Αμερική; της Χρύσας Σπηλιώτη Η παράσταση που έκανε την ανατροπή και ενθουσίασε το κοινό των Ιωαννίνων το χειμώνα στο BAR ROUTE 66 και στον πολιτιστικό χώρο Παλαιά Σφαγεία, τώρα παρουσιάζεται την Τρίτη 13 Αυγούστου και ώρα 9:00μ.μ. στην Τ.Κ. Πρωτόπαππα υπό την αιγίδα του Δήμου Ζίτσας. Λίγα λόγια για το έργο Η Χρύσα Σπηλιώτη παρακολουθεί και καταγράφει στο έργο της αντιπροσωπευτικές σκηνές της ζωής δύο γυναικών από τα πρώτα παιδικά τους χρόνια έως τα γηρατειά. Μέσα από μια διεισδυτική και ευαίσθητη ματιά αποτυπώνει ουσ...

Αναρτήθηκε στις 13 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
Αφιέρωμα στον Ιωάννη Δομπόλη

Ο Δήμος Ζίτσας, ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δεσποτικού και η Τοπική Κοινότητα Δεσποτικού, διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του εθνικού ευεργέτη Ιωάννη Δομπόλη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Αυγούστου,  ώρα 8 μ.μ. στην πλατεία της Τ.Κ. Δεσποτικού, το χωριό καταγωγής του.

Αναρτήθηκε στις 03 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑΣ

Ο Δήμος Ζίτσας και ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Ιωάννη Παλιουρής, την Παρασκευή 2 Αυγούστου και ώρα 9μ.μ. , στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2013, διοργανώνουν την ετήσια, καθιερωμένη εκδήλωση "ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑΣ". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Αγρότισσας, στο χάνι Τσίκα.

Αναρτήθηκε στις 02 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
ΧΡΗΣΤΟΒΑΣΙΛΕΙΑ 2013

Ο Δήμος Ζίτσας, η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Καλαμά Ιωαννίνων, η Τ.Κ. Σουλόπουλου και η Αδελφότητα Απόδημων Σουλόπουλου, διοργανώνουν το Σάββατο 10 Αυγούστου, ώρα 7:30μ.μ. στο μικρό και όμορφο χωριό Σούλι Χρηστοβασίλη Δήμου Ζίτσας, την εκδήλωση τιμής και μνήμης στον Χρήστο Χρηστοβασίλη.

Αναρτήθηκε στις 10 Ιούλιος 2013 Περισσότερα »
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΤ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 13/6/2013 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ      Την έκδοση ψηφίσματος σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΡΤ το οποίο έχει ως εξής:   «Οι τελευταίες εξελίξεις στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση έχουν αφήσει κυριολεκτικά άναυδους όχι μόνο τους πολίτες της χώρας μας αλλά και την συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών.

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούνιος 2013 Περισσότερα »
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Την Παρασκευή 14-06-2013 γίναμε αποδέκτες σκληρής κριτικής για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τη ρύπανση του Καλαμά μέσω κειμένου που αναρτήθηκε στο επίσημο site του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ. Σεβαστό καταρχήν το δικαίωμα του καθενός, πολλώ δε μάλλον μιας κομματικής οργάνωσης να ασκεί κριτική για τα έργα και τις ημέρες της όποιας δημοτικής αρχής και να παρεμβαίνει στα δρώμενα του δήμου με τον τρόπο που επιθυμεί. Αναφαίρετο όμως και το δικαίωμα της δημοτικής αρχής να δίνει τις απαντήσεις ...

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούνιος 2013 Περισσότερα »
Ποιητική – Λαογραφική βραδιά στη Χίνκα με θέμα: «Τα ξενιτέματα»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο Δήμος Ζίτσας  με τη συνεργασία της Τ.Κ. Χίνκας και του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Χίνκας, τιμώντας  τα 70 χρόνια από το σφαγιασμό κατοίκων της Χίνκας, στις 23 Ιουλίου 1943 από τους Γερμανούς, διοργανώνει στη Χίνκα, την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 Ποιητική – Λαογραφική βραδιά με θέμα: «Τα ξενιτέματα».  

Αναρτήθηκε στις 22 Μάιος 2013 Περισσότερα »
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 2013 ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, στο Δήμο Ζίτσας ο Εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Γεωργίου Ελεούσας. Χρόνο με το χρόνο η εκδήλωση προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Αναρτήθηκε στις 14 Μάιος 2013 Περισσότερα »
Αϊ Γιωργίτικα 2013

  Ο Δήμος Ζίτσας, με τη συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας Ελεούσας, του Συλλόγου Γυναικών Ελεούσας, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Ελεούσας και του Αθλητικού Συλλόγου «Θύελλα Ελεούσας», διοργανώνουν την  καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση Εορτασμού του Πολιούχου Αγ. Γεωργίου Ελεούσας, με τον τίτλο «Αϊ Γιωργίτικα 2013».

Αναρτήθηκε στις 29 Απρίλιος 2013 Περισσότερα »
Πασχαλινές εκδηλώσεις από τον Προοδευτικό Σύλλογο Ροδοτοπίου

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ροδοτοπίου ανακοινώνει το πρόγραμμα των Πασχαλινών Εκδηλώσεων:

Αναρτήθηκε στις 29 Απρίλιος 2013 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

15,98° Υγρασία: 72% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα