Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

11Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

     Η φλόγα της 11ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών, με αφετηρία το Καναλλάκι της Πρέβεζας, διατρέχει από τις 18 Αυγούστου όλη την Ελλάδα, στα χέρια των νέων εθελοντών αιμοδοτών για να καταλήξει στην πόλη της Καλαμάτας στις 4 Οκτωβρίου 2013, όπου θα πραγματοποιηθεί η 26η Αμφικτιονία των Εθελοντών Αιμοδοτών. 

Αναρτήθηκε στις 20 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

  Ο Δήμος Ζίτσας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο Ιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων, το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαβήτη, Παραγόντων Κινδύνου & Καρδιάς και η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013, διοργανώνουν Ιατρική Ημερίδα για την Αλληλεγγύη και την ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγείας, που αφορούν το σακχαρώδη διαβήτη, την υπέρταση, την χοληστερίνη, την παχυσαρκία, την οστεοπόρωση, το κάπνισμα, τα αγγειολογικά προβλήματα, την χρήση και κατάχρηση internet και την αποφυγή του εμφράγματος του μυοκαρδίου.

Αναρτήθηκε στις 14 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών ΔΕΗ

 Λόγω διακοπής ρεύματος που ανακοινώθηκε από τη ΔΕΗ θα πραγματοποιηθoύν: διακοπή ηλεκτροδότησης στο αντλιοστάσιο Κόντσικας και στις γεωτρήσεις Ασβεστοχωρίου του Σ.ΥΔ.Λ.Ι. την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου από ώρες 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ.Λόγω αυτού του γεγονότος θα γίνει διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών: στα Τ.Κ. Γραμμένο, Πολύλοφος, Πετράλωνα, Λοφίσκος, Ανάργυροι, Περάτη και Βαγενήτι, Δήμου Ζίτσας, Τ.Κ. Κόντσικας, Ασβεστοχωρίου και Κοσμηράς Δημοτικής Ενότητας Μπιζανίου Δήμου Ιωαννιτών, καθώς και μεμονωμένες συνδέσεις ιδιωτών και πτηνοτροφεία από τους...

Αναρτήθηκε στις 11 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
Εγγραφές στην ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών- Νοσηλευτριών του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών για το σχολικό έτος 2013-2014.

Σας ενημερώνουμε ότι άρχισαν οι εγγραφές στην ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών- Νοσηλευτριών του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών για το σχολικό έτος 2013-2014.

Αναρτήθηκε στις 06 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΖΙΤΣΑΣ 2013

Ο Δήμος Ζίτσας, η Τοπική Κοινότητα Ζίτσας και οι λοιποί Φορείς, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2013» την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Αυγούστου  διοργανώνουν την καθιερωμένη εκδήλωση «Γιορτή Κρασιού Ζίτσας 2013». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στις 9:00μ.μ.

Αναρτήθηκε στις 23 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ

Στις 21 Αυγούστου 2013, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της πανσελήνου, ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με την ΙΒ΄Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, διοργανώνει μουσική βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο της ακρόπολης του Μ. Γαρδικίου, με τίτλο "Στο φως του φεγγαριού της αρχαίας Πασσαρώνας". Η μουσική εκδήλωση θα περιλαμβάνει ακουστικές ροκ και έντεχνες μπαλάντες με το Νίκο Ζιώγαλα και το συγκρότημα "On the road". Ώρα προσέλευσης 9.00 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Αναρτήθηκε στις 21 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
6 Έλληνες Χαράκτες στη Ζίτσα

Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις Πολιτισμού θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 24 Αυγούστου και ώρες 10π.μ-1μ.μ & 6μ.μ.-9μ.μ στην Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής της Τ.Κ. Ζίτσας, όπου θα φιλοξενηθούν για πέντε μέρες έξι καταξιωμένοι στον εικαστικό χώρο Έλληνες χαράκτες.

Αναρτήθηκε στις 20 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
ΒΡΑΔΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ στον Πρωτόπαππα

Ποιός ανακάλυψε την Αμερική; της Χρύσας Σπηλιώτη Η παράσταση που έκανε την ανατροπή και ενθουσίασε το κοινό των Ιωαννίνων το χειμώνα στο BAR ROUTE 66 και στον πολιτιστικό χώρο Παλαιά Σφαγεία, τώρα παρουσιάζεται την Τρίτη 13 Αυγούστου και ώρα 9:00μ.μ. στην Τ.Κ. Πρωτόπαππα υπό την αιγίδα του Δήμου Ζίτσας. Λίγα λόγια για το έργο Η Χρύσα Σπηλιώτη παρακολουθεί και καταγράφει στο έργο της αντιπροσωπευτικές σκηνές της ζωής δύο γυναικών από τα πρώτα παιδικά τους χρόνια έως τα γηρατειά. Μέσα από μια διεισδυτική και ευαίσθητη ματιά αποτυπώνει ουσ...

Αναρτήθηκε στις 13 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
Αφιέρωμα στον Ιωάννη Δομπόλη

Ο Δήμος Ζίτσας, ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δεσποτικού και η Τοπική Κοινότητα Δεσποτικού, διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του εθνικού ευεργέτη Ιωάννη Δομπόλη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Αυγούστου,  ώρα 8 μ.μ. στην πλατεία της Τ.Κ. Δεσποτικού, το χωριό καταγωγής του.

Αναρτήθηκε στις 03 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑΣ

Ο Δήμος Ζίτσας και ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Ιωάννη Παλιουρής, την Παρασκευή 2 Αυγούστου και ώρα 9μ.μ. , στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2013, διοργανώνουν την ετήσια, καθιερωμένη εκδήλωση "ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑΣ". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Αγρότισσας, στο χάνι Τσίκα.

Αναρτήθηκε στις 02 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

11,98° Υγρασία: 82% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα