Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Η εταιρία INTERSPORT και ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Τζιάλλας επισκέπτονται το Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης

Η εταιρία INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS με τη συνεργασία του Δήμου Ζίτσας, στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Φτάνουμε στα Άκρα», θα επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης Δήμου Ζίτσας την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 08:00 π.μ., για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για τη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής για τη ζωή τους.

Αναρτήθηκε στις 14 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
Παρουσίαση βιβλίου του Θόδωρου Κοσμά με τον τίτλο "Επιγραφικές μαρτυρίες στα εκκλησιαστικά μνημεία της Ζίτσας Ιωαννίνων (β΄ μισό 16ου αιώνα - 1911)"

Ο Δήμος Ζίτσας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Τοπικής Κοινότητας Ζίτσας, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18:00,  θα παρουσιάσουν στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Τ.Κ. Ζίτσας το βιβλίο του Θόδωρου Κοσμά με τον τίτλο Επιγραφικές μαρτυρίες στα εκκλησιαστικά μνημεία της Ζίτσας Ιωαννίνων (β΄ μισό 16ου αιώνα - 1911). Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από την αρχαιολόγο Χαρά Καππά. Αναφορά στο έργο του θα κάνει και ο συγγραφέας.

Αναρτήθηκε στις 11 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΓΙΑ 10.000 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ειδικοτητας Υ.Ε. γενικων καθηκοντων

Αναρτήθηκε στις 25 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
11Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

     Η φλόγα της 11ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών, με αφετηρία το Καναλλάκι της Πρέβεζας, διατρέχει από τις 18 Αυγούστου όλη την Ελλάδα, στα χέρια των νέων εθελοντών αιμοδοτών για να καταλήξει στην πόλη της Καλαμάτας στις 4 Οκτωβρίου 2013, όπου θα πραγματοποιηθεί η 26η Αμφικτιονία των Εθελοντών Αιμοδοτών. 

Αναρτήθηκε στις 20 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

  Ο Δήμος Ζίτσας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο Ιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων, το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαβήτη, Παραγόντων Κινδύνου & Καρδιάς και η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013, διοργανώνουν Ιατρική Ημερίδα για την Αλληλεγγύη και την ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγείας, που αφορούν το σακχαρώδη διαβήτη, την υπέρταση, την χοληστερίνη, την παχυσαρκία, την οστεοπόρωση, το κάπνισμα, τα αγγειολογικά προβλήματα, την χρήση και κατάχρηση internet και την αποφυγή του εμφράγματος του μυοκαρδίου.

Αναρτήθηκε στις 14 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών ΔΕΗ

 Λόγω διακοπής ρεύματος που ανακοινώθηκε από τη ΔΕΗ θα πραγματοποιηθoύν: διακοπή ηλεκτροδότησης στο αντλιοστάσιο Κόντσικας και στις γεωτρήσεις Ασβεστοχωρίου του Σ.ΥΔ.Λ.Ι. την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου από ώρες 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ.Λόγω αυτού του γεγονότος θα γίνει διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών: στα Τ.Κ. Γραμμένο, Πολύλοφος, Πετράλωνα, Λοφίσκος, Ανάργυροι, Περάτη και Βαγενήτι, Δήμου Ζίτσας, Τ.Κ. Κόντσικας, Ασβεστοχωρίου και Κοσμηράς Δημοτικής Ενότητας Μπιζανίου Δήμου Ιωαννιτών, καθώς και μεμονωμένες συνδέσεις ιδιωτών και πτηνοτροφεία από τους...

Αναρτήθηκε στις 11 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
Εγγραφές στην ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών- Νοσηλευτριών του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών για το σχολικό έτος 2013-2014.

Σας ενημερώνουμε ότι άρχισαν οι εγγραφές στην ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών- Νοσηλευτριών του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών για το σχολικό έτος 2013-2014.

Αναρτήθηκε στις 06 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΖΙΤΣΑΣ 2013

Ο Δήμος Ζίτσας, η Τοπική Κοινότητα Ζίτσας και οι λοιποί Φορείς, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2013» την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Αυγούστου  διοργανώνουν την καθιερωμένη εκδήλωση «Γιορτή Κρασιού Ζίτσας 2013». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στις 9:00μ.μ.

Αναρτήθηκε στις 23 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ

Στις 21 Αυγούστου 2013, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της πανσελήνου, ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με την ΙΒ΄Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, διοργανώνει μουσική βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο της ακρόπολης του Μ. Γαρδικίου, με τίτλο "Στο φως του φεγγαριού της αρχαίας Πασσαρώνας". Η μουσική εκδήλωση θα περιλαμβάνει ακουστικές ροκ και έντεχνες μπαλάντες με το Νίκο Ζιώγαλα και το συγκρότημα "On the road". Ώρα προσέλευσης 9.00 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Αναρτήθηκε στις 21 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
6 Έλληνες Χαράκτες στη Ζίτσα

Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις Πολιτισμού θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 24 Αυγούστου και ώρες 10π.μ-1μ.μ & 6μ.μ.-9μ.μ στην Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής της Τ.Κ. Ζίτσας, όπου θα φιλοξενηθούν για πέντε μέρες έξι καταξιωμένοι στον εικαστικό χώρο Έλληνες χαράκτες.

Αναρτήθηκε στις 20 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

11,98° Υγρασία: 93% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα