Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ο Σύλλογος Γυναικών Ελεούσας Ιωαννίνων ευχαριστεί τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Μαιευτικής Κλινικής καθώς και το Κυτταρολογικό και Ακτινολογικό Εργαστήριο, για τη συμμετοχή τους στην πραγματοποίηση εξετάσεων στα μέλη του Συλλόγου, στις 18 και 20 Δεκεμβρίου 2013 στα πλαίσια πρόληψης του γυναικολογικού καρκίνου. Με εκτίμηση από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Αναρτήθηκε στις 21 Φεβρουάριος 2014 Περισσότερα »
Παράταση υποβολής αιτήσεων για τα Τοπικά Σχέδια Απασχόλησης Ανέργων & Αγροτών

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΕΩΣ 14.02.2014 ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ των ωφελουμένων της ανωτέρω Πράξης που υλοποιείται στους Δήμους Ιωαννιτών, Ζίτσας και Δωδώνης

Αναρτήθηκε στις 31 Ιανουάριος 2014 Περισσότερα »
Έναρξη υποβολής αιτήσεων για τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Ζίτσας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ζίτσας. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Αναρτήθηκε στις 29 Ιανουάριος 2014 Περισσότερα »
ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ, ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ PM10 (μg/m3) Πληροφόρηση του κοινού   Για 24ωρες συγκεντρώσεις 51-75 PM10 (μg/m3)   Συστάσεις σε άτομα αυξημένου κινδύνου Ενήλικες με αναπνευστικό πρόβλημα ενήλικες καρδιοπαθείς και παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα θα πρέπει να περιορίσουν κάθε έντονη σωματική άσκηση, ιδιαίτερα αν αυτή γίνεται σε εξωτερικούς χώρους. Συστάσεις στο γενικό πληθυσμό Καμία σύσταση  

Αναρτήθηκε στις 28 Ιανουάριος 2014 Περισσότερα »
ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Στις 30-01-2014, στα πλαίσια της εορτής των Τριών Ιεραρχών, αντιπροσωπείες μαθητών των σχολείων της Δ.Κ. Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας,  με τη συνοδεία καθηγητή και του/της Δ/ντή/ντριας του σχολείου τους, θα προσέλθουν για εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό “Κοιμήσεως της Θεοτόκου”. Μετά τον Όρθρο και τη  Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Καθηγήτρια Θεολόγο του Γυμνασίου Ελεούσας  Παππά Ελευθερία.

Αναρτήθηκε στις 28 Ιανουάριος 2014 Περισσότερα »
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΗ ΣΕΝΖΕΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

Ο Δήμος Αθηναίων έχει ξεκινήσει, ήδη από την προηγούμενη χρονιά, την πολυεπίπεδη συνεργασία με την πόλη Shenzhen στη Κίνα, με την υπογραφή  Μνημονίου Συνεργασίας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε τομείς όπως οι επενδύσεις, ο τουρισμός, η τεχνολογία, τα τρόφιμα, τα αγροτικά προϊόντα, οι κατασκευές, η εφοδιαστική (logistics)  κτλ.

Αναρτήθηκε στις 23 Ιανουάριος 2014 Περισσότερα »
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΒΡΟΣΙΝΑΣ

Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014, στις 10:30π.μ. περίπου, μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και της επίσημης Δοξολογίας των Θεοφανείων στον Ιερό ναό Αγ. Γεωργίου της Τ.Κ. Βροσίνας, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός Υδάτων στο Ζαλογγίτικο ποταμό (γεφύρι Βροσίνας).  

Αναρτήθηκε στις 06 Ιανουάριος 2014 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για αιτήσεις υπαίθριου στασιμου-πλανόδιου εμπορίου

Ο Δήμος Ζίτσας  Ν. Ιωαννίνων,  θα προχωρήσει στην χορήγηση αδειών υπαίθριου στάσιμου και πλανόδιου εμπορίου – τύπου Β΄- για το έτος 2014.  Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άδεια υπαίθριου εμπορίου - συμπεριλαμβανομένων και καντινών - πλανόδιου ή στάσιμου σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, να προσέλθουν στο Δήμο από 02/01/2014 μέχρι και 31/01/2014, υποβάλλοντας αίτηση συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω.

Αναρτήθηκε στις 23 Δεκέμβριος 2013 Περισσότερα »
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ Σχολ. Έτους 2012 - 2013

Ο  Δήμος Ζίτσας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει την καθιερωμένη  εκδήλωση για τη Βράβευση των Αριστούχων Μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων του δήμου.

Αναρτήθηκε στις 12 Δεκέμβριος 2013 Περισσότερα »
Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών οδοποιίας

Προκειμένου να μετατοπιστεί εξωτερικό δίκτυο που εμποδίζει την σε εξέλιξη εργολαβία «Βελτίωση – τροποποίηση 13ης Επαρχιακής Οδού Ν. Ιωαννίνων (Ε.Ο. Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας - Ζωοδόχος - Γραμμένο - Βαγενίτι - Πολύλοφος - Λύγγος)» θα γίνει διακοπή στο αντλιοστάσιο Κόντσικας και στις γεωτρήσεις Ασβεστοχωρίου του Σ.ΥΔ.Λ.Ι. την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου από ώρες 9.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ.

Αναρτήθηκε στις 11 Δεκέμβριος 2013 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

10,98° Υγρασία: 87% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα