Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Αποκατάσταση ζημιών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Άμεσα αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή μας τις προηγούμενες ημέρες. Συγκεκριμένα τα μηχανήματα του δήμου αποκατέστησαν τις βλάβες: στον επαρχιακό δρόμο της Λαψίστας (πτώση δέντρου) στον αποστραγγιστικό αύλακα της Βουνοπλαγιάς  στους αγροτικούς δρόμους Καλοχωρίου, Πολυλόφου, Βαγενιτίου, Ζοργιάννης, Ασφάκας τη μεγάλη κατολίσθηση στον επαρχιακό δρόμο Κουρέντων-Γρανίτσας. (σχετική φωτό)

Αναρτήθηκε στις 21 Νοέμβριος 2014 Περισσότερα »
Παρουσία του χορευτικού του Δήμου στη Διεθνή Έκθεση Filoxenia

Για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Filoxenia εκπροσώπησε την περιφερειακή ενότητα Ιωαννίνων το χορευτικό του Δήμου Ζίτσας μαζί με τα χορευτικά από τις άλλες Περιφερειακές Ενότητες. Ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος που παραβρέθηκε στην εκδήλωση τόνισε ότι μέλημα της νέας δημοτικής αρχής είναι η συχνή πλέον παρουσία σε εκθέσεις τουρισμού αλλά και κλαδικές εκθέσεις προϊόντων (οίνου-μαρμάρων) ούτως ώστε ο Δήμος Ζίτσας να μπει στον τουριστικό χάρτη της Περιφέρειας Ηπείρου.

Αναρτήθηκε στις 21 Νοέμβριος 2014 Περισσότερα »
Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Αναδιαρθώσης και Μετατρόπης Αμπελώνων 2014-2015 Αρ. Απόφασης
21619

Από 15 Οκτωβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου 2014 θα κατατίθενται αιτήσεις για ένταξη στοσυμπληρωματικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής των αμπελώνων περιόδου2014/2015 και στο Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 21 Νοέμβριος 2014 Περισσότερα »
Απογραφή Ζωικού Κεφαλαίου εώς τις 30 - 11- 2014

Ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι: Οι κτηνοτρόφοι οι οποίοι δικαιούνται την εξισωτική αποζημίωση θα πρέπει να απογράψουν το ζωικό τους κεφάλαιο εώς 30 Νοεμβρίου 2014  

Αναρτήθηκε στις 21 Νοέμβριος 2014 Περισσότερα »
Διακήρυξη Δημοπρασίας για την Εκμίσθωση Δημοτικού Ακινήτου. Αρ. Απόφασης
22461

Εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση καλλιεργήσιμης έκτασης 27.000 τ.μ. περίπου στη θέση «Φτέρη-Ζυγός» της Τ.Κ. Μεγάλου Γαρδικίου [Δ.Ε. Πασσαρώνος]Δήμου Ζίτσας (πρώην Σχολικός Κλήρος), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς [485,00 €] τετρακόσια ογδόντα πέντε ευρώ ετησίως και για χρονικό διάστημα τεσσάρων [4] ετών.

Αναρτήθηκε στις 18 Νοέμβριος 2014 Περισσότερα »
Κατασκευή τρίων Σχαρών Αρ. Απόφασης
22055

O δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Υπηρεσιών-Προμηθειών του Δήμου Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην υπηρεσία “Συντήρησης και επισκευής δικτύων ομβρίων υδάτων» ήτοι στην κατασκευή τριών (3) σχαρών από μορφοσίδερο

Αναρτήθηκε στις 14 Νοέμβριος 2014 Περισσότερα »
Ένταξη του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά, σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Την άμεση ένταξη του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά, σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ζητάει με επιστολή του προς τα Υπουργεία Υποδομών και Ανάπτυξης, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος.

Αναρτήθηκε στις 23 Οκτώβριος 2014 Περισσότερα »
Θεατρική Ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ»

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι η ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» του Δήμου ξεκινάει τη λειτουργία της για τη θεατρική περίοδο 2014- 15.

Αναρτήθηκε στις 17 Οκτώβριος 2014 Περισσότερα »
Παγκόσμια ημέρα θρόμβωσης 13 Οκτωβρίου

13 Οκτωβρίου Παγκόσμια ημέρα θρόμβωσης Η θρόμβωση μπορεί να προληφθεί, παίξε ενεργό ρόλο, αναγνώρισε τα συμπτώματα, συμβουλέψου το γιατρό σου.

Αναρτήθηκε στις 08 Οκτώβριος 2014 Περισσότερα »
Ημερίδα για τον καταρροϊκό πυρετό από το Δήμο Ζίτσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ζίτσας η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “ΚΑΤΑΡΡΟΪΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ «ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ - ΠΡΟΛΗΨΗ»”. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας Πλιάκος Μιχάλης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους κτηνοτρόφους για την ανταπόκριση που είχαν στην προσπάθεια του δήμου να τους ενημερώσει  για την ασθένεια που εμφανίστηκε, τόνισε μεταξύ άλλων:

Αναρτήθηκε στις 25 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

10,98° Υγρασία: 93% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα