Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Έντονα καιρικά φαινομένα έπληξαν τον Δήμο Ζίτσας

Μεγάλες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στο σύνολο του Δήμου Ζίτσας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή μας το τελευταίο διήμερο. Οι έντονες βροχοπτώσεις δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στις καλλιέργειες της περιοχής, αλλά και στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Αναρτήθηκε στις 02 Φεβρουάριος 2015 Περισσότερα »
13ο Πανελλήνιο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής

13ο Πανελλήνιο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει στα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας, την διεξαγωγή του 13ου Πανελλήνιου Μετεκπαιδευτικού Συνεδρίου Προσχολικής Αγωγής με θέμα «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις Στην Προσχολική Αγωγή. Θεωρία & Πράξη». Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 20,21 & 22 Μαρτίου 2015.

Αναρτήθηκε στις 21 Ιανουάριος 2015 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν και στήριξαν το κοινωνικό παντοπώλειο του Δήμου.

Ο ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ:   1.ΔΑΒΟΥΤΗΣ – ΜΑΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (ΕΜΠΟΡΙΑ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ) ΒΙ.ΠΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙ 2. ΝΤΙΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ)  8ο ΧΙΛ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΚΟΝΙΤΣΗΣ    ...

Αναρτήθηκε στις 14 Ιανουάριος 2015 Περισσότερα »
Αγρυπνία στο Μοναστήρι Διχουνίου του Δήμου Ζίτσας.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ Μάξιμος στις 02/01/2015 και ώρα  8:00 το απόγευμα εως 12:00 το βράδυ,θα τελέσει Αγρυπνία στο Αγίου Δημητρίου Διχουνίου του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 31 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στις τουριστικές εκθέσεις Ι.Μ.Τ.Μ. και GREEKLAND PANORAMA

H Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας να δείχνει εξωστρέφεια προβάλλοντας δυνατά το τουριστικό της προϊόν, σκοπεύει να συμμετάσχει σε επιλεγμένες τουριστικές εκθέσεις του εσωτερικού, δεδομένου ότι ο κύριος όγκος των επισκεπτών της περιοχής της προέρχεται από την Ελλάδα, αλλά και σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού με κριτήριο επιλογής τόσο την ενδυνάμωση της θέσης της σε «παραδοσιακές» αγορές τις οποίες η Ήπειρος και το τουριστικό προϊόν που προσφέρει είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, όσο και την προσέγγιση νέων αγορών στόχων

Αναρτήθηκε στις 29 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
Παρουσία του χορευτικού του Δήμου

Την Τετάρτη 24/12, παραμονή Χριστουγέννων και ώρα 11:00 στο χώρο του Δημαρχείου Ζίτσας, τα παιδιά του χορευτικού Ελεούσας Δήμου Ζίτσας θα τραγουδήσουν παραδοσιακά κάλαντα απ' όλη την Ελλάδα.

Αναρτήθηκε στις 22 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ E-ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ διοργανώνει την 2η ενημερωτική Ημερίδα την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 12:30 στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1: «Υπηρεσίες Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας e-Βοήθεια στο Σπίτι» της Πράξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ». Ο χώρος διεξαγωγής της Ημερίδας είναι το Κατάστημα Δήμου Ζίτσας, Παλαιό Δημαρχείο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), στη Διεύθυνση: Λασκαρίνας 3Α, Ελεούσα – Ιωάννινα.

Αναρτήθηκε στις 17 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
Έως 15 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για χορήγηση δικαιωμάτων φύτευσης οιναμπέλων.

Μέχρι τις 15 ∆εκεµβρίου έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόµενοι αµπελοκαλλιεργητές να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τη δωρεάν απόκτηση δικαιωµάτων φύτευσης οινοποιήσιµων ποικιλιών αµπέλου από το Εθνικό Αποθεµατικό. Σύµφωνα µε τις σχετικές ανακοινώσεις από τις κατά τόπους ∆ιευθύνσεις Αγροτικής Οικονοµίας (Πληροφορίες: Βασδέκης Ε. 26510-87117), οι αµπελουργοί καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στις αρµόδιες ∆ιευθύνσεις της Περιφερειακής Ενότητας, στην οποία ανήκουν τα αµπελοτεµάχιά τους, συνοδευόµενες από τα εξής δικαιολογητικά: 1. Αί...

Αναρτήθηκε στις 10 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
Ημερίδα για την Τηλεπρόνοια:Υπηρεσίες Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας E-Βοήθεια στο Σπίτι

Ο Δήμαρχος  Ζίτσας κος Μιχάλης Πλιάκος σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιηθεί στον Δήμο Ζίτσας την παρασκευή 05-12-2014 και ώρα 12:30 για την επίδειξη και παρουσίαση του Υποέργου 1:«ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ E-ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ» Κατάστημα Δήμου Ζίτσας, Παλαιό Δημαρχείο (αίθουσα Δημ. Συμβουλίου),(Λασκαρίνας 3Α, Ελεούσα – Ιωάννινα)

Αναρτήθηκε στις 04 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »
3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Ο Δήμος Ζίτσας, μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ενισχύοντας τη δυναμική της συνεργασίας και συμβάλλοντας στην υλοποίηση του πολυδιάστατου έργου της κοινωνικής ενσωμάτωσης των πολιτών με αναπηρίες προέβη στην συμβολική επίσκεψη στη ΣΤΕΓΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ «ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ»

Αναρτήθηκε στις 03 Δεκέμβριος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

5,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 0,51 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα