Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

«ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Ημερίδα 2η

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα στο Δήμο Ζίτσας η 2η ημερίδα με την παρουσίαση –επίδειξη του υποέργου 1 «Σχεδιασμός & υλοποίηση ολοκληρωμένης πλατφόρμας ενημέρωσης και παροχής εξατομικευμένων ψηφιακών υπηρεσιών» της πράξης «Πύλη παροχής προσωποποιημένων ψηφιακών Υπηρεσιών πολιτισμού, Παρελθόν, Παρόν & Μέλλον.

Αναρτήθηκε στις 12 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
«ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Ημερίδα 1η

Από τη νέα Δημοτική αρχή Δήμου Ζίτσας άρχισε να υλοποιείται σήμερα το Υποέργο 1, το οποίο ξεκίνησε με την πρώην Δημοτική αρχή, με τον τίτλο «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ».

Αναρτήθηκε στις 11 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
Εγγραφές στο Χορευτικό Βουτσαρά

Σας ενημερώνουμε ότι από 5/9/2014 αρχίζουν οι εγγραφές στο Χορευτικό Βουτσαρά. Θα λειτουργήσουν τμήματα για μικρούς και μεγάλους. Τα μαθήματα θα παραδίδονται στην αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου Βουτσαρά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Μασκίνη στο τηλ. 6944922920.

Αναρτήθηκε στις 05 Σεπτέμβριος 2014 Περισσότερα »
ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΞΙ (6) ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΣ-ΕΣ (1944)

Την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 και ώρα 11:00π.μ., στο Μνημείο των Πεσόντων, στην περιοχή «Αμπέλια» της Δ.Κ. Ελεούσας, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο, προς τιμήν των έξι (6) συνδημοτών μας, που εκτελέστηκαν πριν 70 χρόνια από τα στρατεύματα κατοχής των ΕΣ-ΕΣ.

Αναρτήθηκε στις 24 Αύγουστος 2014 Περισσότερα »
Ανακοίνωση-Δελτίο τύπου

H Κίνηση «ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ» πραγματοποιεί την Γενική Συνέλευση της το Σάββατο 23/08/2014 και ώρα 11:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Βουτσαρά Δ.Ε. Μολοσσών.

Αναρτήθηκε στις 20 Αύγουστος 2014 Περισσότερα »
ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΡΑΝΙΤΣΑ

Ο Δήμος Ζίτσας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρανίτσας, διοργανώνουν Βραδιά Ποίησης, τη Δευτέρα 11 Αυγούστου, στο μεσοχώρι της Τ.Κ. Γρανίτσας στις 9:00μ.μ.  .

Αναρτήθηκε στις 11 Αύγουστος 2014 Περισσότερα »
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με το γενικό τίτλο «Αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία με την Πανσέληνο», η ΙΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και ο Δήμος Ζίτσας διοργανώνουν την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014 στον αρχαιολογικό χώρο της ακρόπολης του Μεγάλου Γαρδικίου, στο λόφο «Καστρί» Μεγάλου Γαρδικίου:

Αναρτήθηκε στις 10 Αύγουστος 2014 Περισσότερα »
ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ Με τη συμπλήρωση 71 χρόνων του σφαγιασμού κατοίκων της Χίνκας, από τους Γερμανούς

Με τη συμπλήρωση 71 χρόνων του σφαγιασμού κατοίκων της Χίνκας από τους Γερμανούς, την Κυριακή 27 Ιουλίου και ώρα 11:00π.μ., μετά τον εκκλησιασμό στον Ιερό ναό του Αγ. Παντελεήμονα Χίνκας, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων, στην πλατεία του χωριού.

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2014 Περισσότερα »
ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΩΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ.

Ο Δήμος Ζίτσας και η Δημοτική Κοινότητα Ελεούσας την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 και ώρα 11:00π.μ. θα τιμήσουν τη μνήμη των αδίκως εκτελεσθέντων δημοτών, Γεωργίου Λώλα και Στέφανου Πανταζή,

Αναρτήθηκε στις 20 Ιούλιος 2014 Περισσότερα »
Ημερίδα "Ο ήλιος και ο καρκίνος του δέρματος"

Η ΧΕΝ Ιωαννίνων συνδιοργανώνει με το Σύλλογο Γυναικών Ελεούσας ημερίδα με θέμα: "Ο ήλιος και ο καρκίνος του δέρματος" το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 και ώρα 6:30μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλιού Δημαρχείου Ελεούσας Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 13 Ιούνιος 2014 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

10,98° Υγρασία: 93% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα