Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Εγκαίνια του Κέντρου Τηλεπρόνοιας Δήμου Ζίτσας

Η Κοινωφελής Επιχείριση του Δήμου Ζίτσας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του Κέντρου Τηλεπρόνοιας Δήμου Ζίτσας την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 και ώρα 19:30.  

Αναρτήθηκε στις 15 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Ευρεία σύσκεψη με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Ζίτσας

Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τις παρεχόμενες υπηρεσίες από το Δήμο που θα συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (8/7/2015) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 09 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Υπογραφή σύμβασης έργου: «Διαμόρφωση Κεντρικής Πλατείας Δημαρχείου και Περιβάλλοντος Χώρου του Δήμου Ζίτσας»

Ανοίγει ο δρόμος» για την κατασκευή ενός σημαντικού έργου στην έδρα του Δήμου Ζίτσας. Πρόκειται για το έργο,  «Διαμόρφωση Κεντρικής Πλατείας Δημαρχείου και Περιβάλλοντος Χώρου του Δήμου Ζίτσας» για το οποίο ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος με τον εκπρόσωπο της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρείας υπέγραψαν τη σύμβαση κατασκευής του.

Αναρτήθηκε στις 08 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Εταιρεία Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων

ΗΕταιρεία Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, διοργανώνει διάλεξη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων (Πλατεία 25ης Μαρτίου 6, Πάρκο Λιθαρίτσια), την Παρασκευή, 3 Ιουλίου2015, ώρα20:00μμ.Oι προσκεκλημένοι Αρχαιολόγοι Δρ. Γεωργία Πλιάκου και Δρ. Μαρία Ντίνου θα ομιλήσουν με θέμα:Ο οχυρωμένος οικισμός στο λόφο Καστρί Μεγάλου Γαρδικίου: Από την έρευνα και την προστασία, στην ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενωνπρογραμμάτων.

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
«Επί τάπητος» η λειτουργία των Κ.Α.Π.Η. Ζίτσας

Συνάντηση με τις άμισθες επιτροπές όλων των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ζίτσας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) του Δήμου, Ανέστης Καρατασίτσας

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούλιος 2015 Περισσότερα »
Αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας

«Ναι», στη διοργάνωση της παραδοσιακής εμποροπανήγυρης, που οργανώνεται την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στην Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς, είπε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας στη διάρκεια της τακτικής του συνεδρίασης το βράδυ της Δευτέρας (29/6/2015).

Αναρτήθηκε στις 30 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ρήγα Φεραίο στο Βελιγράδι

Εκδηλώσεις μνήμης για τα 217 χρόνια από την θανάτωση του Ρήγα Φεραίου και των συντρόφων του, που μαρτύρησαν στον Πύργο Νεμπόισα στο Βελιγράδι, στις 24 Ιουνίου 1798, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη (24/6/2015)  στη σερβική πρωτεύουσα. Τις εκδηλώσεις συνδιοργάνωσαν το Διεθνές Ινστιτούτο Διαβαλκανικής Συνεργασίας «Ρήγας Βελεστινλής» και οι Δήμοι Λευκωσίας, «Ρήγα Φεραίου» (Βελεστίνο), Ζίτσας Ιωαννίνων, Χίου, Καστοριάς και Σιάτιστας, δήμοι καταγωγής των συναγωνιστών του Ρήγα Φεραίου.

Αναρτήθηκε στις 30 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας στηρίζει τους οικονομικά αδύναμους πολίτες

Η κοινωνική προστασία και μέριμνα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, που πλήττονται την τελευταία πενταετία από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης αποτελεί για μας, βασική προτεραιότητα» επισημαίνει   ο Δήμαρχος Ζίτσας, Μιχάλης Πλιάκος με  αφορμή την υπογραφή  του πρωτοκόλλου συνεργασίας  για συμμετοχή του στο πρόγραμμα « Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Αναρτήθηκε στις 25 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Μεγάλη η συμμετοχή στον ποδηλατικό γύρο του Δήμου Ζίτσας

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με μεγάλη συμμετοχή  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (20 Ιουνίου) ο ποδηλατικός γύρος-βόλτα που οργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας.  

Αναρτήθηκε στις 22 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »
Αποκαλυπτήρια προτομής Χρυσάνθης Ζιτσαίας

Αποδίδοντας τη δέουσα τιμή στην ποιήτρια-λογοτέχνιδα Χρυσάνθη Ζιτσαία ο Δήμος, η τοπική κοινότητα και οι φορείς της Ζίτσας σε μια σεμνή τελετή πραγματοποίησαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής που στήθηκε  στη μνήμη της, στην κεντρική πλατεία της Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 22 Ιούνιος 2015 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

16,98° Υγρασία: 82% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα