Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Γιατρός στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ζίτσας

Στην  πρόσληψη γιατρού παθολόγου που θα καλύπτει τις ανάγκες των μελών των ΚΑΠΗ προχώρησε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ζίτσας. Η γιατρός, Αθηνά Τσουμάνη ανέλαβε καθήκοντα από τα τέλη Οκτωβρίου και παρέχει τις υπηρεσίες της στους ηλικιωμένους- μέλη των πέντε ΚΑΠΗ που λειτουργούν στο Δήμο Ζίτσας σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες του μήνα που ήδη έχουν ανακοινωθεί.

Αναρτήθηκε στις 06 Νοέμβριος 2015 Περισσότερα »
Φρούτα στους μαθητές των σχολείων του Δήμου Ζίτσας. Ακολουθεί η διανομή σε οικονομικά αδύναμους δημότες

Δωδεκάμισι (12,5) τόνους μήλα διανέμει ο Δήμος Ζίτσας στους μαθητές των σχολείων και σε οικονομικά αδύναμους δημότες του, στο πλαίσιο του  Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής στο οποίο συμμετέχει. Ο Δήμος Ζίτσας, παρέλαβε τις ποσότητες μήλων την Πέμπτη (5/11/2015)  από το Δήμο Ιωαννιτών που ως επικεφαλής εταίρος του Προγράμματος υπέγραψε τη σχετική συμφωνία με Συνεταιρισμούς  Παραγωγών.  Η παραλαβή έγινε παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου, Αλκιβιάδη Βότσικα και η διανομή ξεκίνησε από τα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυ...

Αναρτήθηκε στις 05 Νοέμβριος 2015 Περισσότερα »
Συνεδρίασε η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ζίτσας

Το Τεχνικό Πρόγραμμα και το προσχέδιο του προϋπολογισμού του Δήμου Ζίτσας για το 2016 τέθηκαν επί τάπητος στη συνεδρίαση της Δημοτικής  Επιτροπής Διαβούλευσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (29/10/2015) υπό την προεδρία του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου.

Αναρτήθηκε στις 30 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Συγκίνηση και υπερηφάνεια στις εκδηλώσεις για τη μνήμη του Σμηναγού Ιωάννη Σακελλάριου στο Σακελλαρικό του Δήμου Ζίτσας

Τη μνήμη του σμηναγού Ιωάννη Σακελλαρίου , ο οποίος πριν από 75 χρόνια έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, ενάντια στους Ιταλούς εισβολείς, υπερασπιζόμενος την ελευθερία της πατρίδας, τίμησαν το πρωί της Τρίτης (27/10/2015),ο εκπρόσωπος της Βουλής,  οι τοπικές αρχές πολιτικές και στρατιωτικές, κάτοικοι της Τ.Κ. Ζίτσας και του οικισμού Σακελλαρικού καθώς και αντιπροσωπεία από τη γενέτειρα του σμηναγού, τα Βίλλια Αττικής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργάνωσε ο  Δήμος Ζίτσας.  Ο οικισμός Σακελλαρικό όπως μετονομάστηκε το χωριό Κουτρουλά...

Αναρτήθηκε στις 27 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Τριήμερο εκδηλώσεων τιμής και μνήμης από το Δήμο Ζίτσας

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 διοργανώνει ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες και τους τοπικούς φορείς. Επίκεντρο των εκδηλώσεων η μονή Διχουνίου και ο οικισμός Σακελλαρικού.

Αναρτήθηκε στις 23 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Οι πρώην αποθήκες πυρομαχικών του γερμανικού στρατού στην Δ.Κ. Ελεούσας στις άμεσες προτεραιότητες του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων

Τη διαβεβαίωση πως ο Δήμος Ζίτσας και συγκεκριμένα η Δ.Κ. Ελεούσας θα τεθεί στις άμεσες προτεραιότητες του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων Ξηράς για το 2016 έλαβε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10/2015) στη λέσχη Αξιωματικών της 8ης Μεραρχίας πεζικού ΤΑΞΠΖ, με αντικείμενο τον απολογισμό των δράσεων του Τάγματος για το 2015 και τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά. 

Αναρτήθηκε στις 23 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας για σημαντικά ζητήματα

Με συγκεκριμένες προτάσεις που θέτουν τις βάσεις για την ορθολογική και ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής θα προσέλθει στην επιτροπή διαβούλευσης του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου που συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη  (21/10/2015) ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος. Το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (16/10/2015), όπου η πλειοψηφία των παρατάξεων κατέθεσαν τις απόψεις τους.

Αναρτήθηκε στις 19 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Ορεινοί Αγώνες Λύγγου 2015

Με στόχο την όσο το δυνατόν πιο άρτια οργάνωση ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Λύγγου «Η Αγία Τριάδα», σε συνεργασία με τον Δήμο Ζίτσας, τον Αθλητικό Ποδηλατικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας ΑΣΣΟ και τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων, διοργανώνουν τους «Ορεινούς Αγώνες Λύγγου 2015», την ερχόμενη Κυριακή (18 /10/2015).

Αναρτήθηκε στις 15 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Σε λειτουργία το δίκτυο ύδρευσης Δημοτικών Διαμερισμάτων της Δ.Ε. Μολοσσών του Δήμου Ζίτσας

Σε λειτουργία και χρήση τέθηκε το δίκτυο  ύδρευσης Δημοτικών Διαμερισμάτων της Δ.Ε. Μολοσσών του Δήμου Ζίτσας μετά και την επίλυση των τελευταίων προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί από την πολύχρονη καθυστέρηση της κατασκευής του.

Αναρτήθηκε στις 02 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Πρόγραμμα κοινωνικών φροντιστηρίων

Τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα των κοινωνικών φροντιστηρίων που συνεχίζει και για τη φετινή χρονιά η Περιφέρεια Ηπείρου και η Ιερά Μητρόπολις  Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών – Φροντιστών αποφάσισε ο Δήμος Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 01 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

17,98° Υγρασία: 48% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα