Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Διακοπή ηλεκτροδότησης κατοικιών λόγω οικονομικής αδυναμίας εξόφλησης λογαριασμών ρεύματος

Με το υπ'αριθμ. 23956/9-12-2013 του Δήμου Ζίτσας, παρακαλούνται οι Πρόεδροι και οι Εκπρόσωποι των Τ.Κ. του Δήμου να μας γνωστοποιήσουν τα στοιχεία των κατοίκων και τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος των κατοικιών τους, στους οποίους η ΔΕΔΔΗΕ έχει προβεί σε διακοπή ηλεκτροδότησης, λόγω οικονομικής αδυναμίας εξόφλησης των λογοριασμών ρεύματος.

Αναρτήθηκε στις 09 Δεκέμβριος 2013 Περισσότερα »
Ανοιχτή Συνεδρία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας πραγματοποιεί ανοιχτή συνεδρία στις 27 Νοεμβρίου 2013 ημέρα Τετάρτη και από 18:00 ως 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας, στο παλιό δημαρχείο (Λασκαρίνας 3α) στην Ελεούσα,  με θέμα την «Επιχειρηματική απεικόνιση του Δήμου Ζίτσας και προοπτικές ανάπτυξης».

Αναρτήθηκε στις 26 Νοέμβριος 2013 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για διακοπή ρεύματος στις 17.11.2013

Προγραμματισμένες Διακοπές Τροφοδότησης Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. γνωστοποιείται ότι λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ρεύματος την Κυριακή 17/11/2013 και στις ακόλουθες περιοχές του Δήμου μας:

Αναρτήθηκε στις 15 Νοέμβριος 2013 Περισσότερα »
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος Ζίτσας σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 11:00π.μ., στο Μνημείο Ηρώων, στην Πλατεία Δημοκρατίας Ελεούσας (πρώην Δημαρχείο).   Με τιμή   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ     ΡΟΓΚΟΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    

Αναρτήθηκε στις 23 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βασιλόπουλου σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Βασιλόπουλου του δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων, συνδιοργανώνουν την «Γιορτή Τσίπουρου».

Αναρτήθηκε στις 22 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
Η εταιρία INTERSPORT και ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Τζιάλλας επισκέπτονται το Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης

Η εταιρία INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS με τη συνεργασία του Δήμου Ζίτσας, στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Φτάνουμε στα Άκρα», θα επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης Δήμου Ζίτσας την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 08:00 π.μ., για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για τη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής για τη ζωή τους.

Αναρτήθηκε στις 14 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
Παρουσίαση βιβλίου του Θόδωρου Κοσμά με τον τίτλο "Επιγραφικές μαρτυρίες στα εκκλησιαστικά μνημεία της Ζίτσας Ιωαννίνων (β΄ μισό 16ου αιώνα - 1911)"

Ο Δήμος Ζίτσας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Τοπικής Κοινότητας Ζίτσας, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18:00,  θα παρουσιάσουν στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Τ.Κ. Ζίτσας το βιβλίο του Θόδωρου Κοσμά με τον τίτλο Επιγραφικές μαρτυρίες στα εκκλησιαστικά μνημεία της Ζίτσας Ιωαννίνων (β΄ μισό 16ου αιώνα - 1911). Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από την αρχαιολόγο Χαρά Καππά. Αναφορά στο έργο του θα κάνει και ο συγγραφέας.

Αναρτήθηκε στις 11 Οκτώβριος 2013 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΓΙΑ 10.000 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ειδικοτητας Υ.Ε. γενικων καθηκοντων

Αναρτήθηκε στις 25 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
11Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

     Η φλόγα της 11ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών, με αφετηρία το Καναλλάκι της Πρέβεζας, διατρέχει από τις 18 Αυγούστου όλη την Ελλάδα, στα χέρια των νέων εθελοντών αιμοδοτών για να καταλήξει στην πόλη της Καλαμάτας στις 4 Οκτωβρίου 2013, όπου θα πραγματοποιηθεί η 26η Αμφικτιονία των Εθελοντών Αιμοδοτών. 

Αναρτήθηκε στις 20 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

  Ο Δήμος Ζίτσας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο Ιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων, το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαβήτη, Παραγόντων Κινδύνου & Καρδιάς και η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013, διοργανώνουν Ιατρική Ημερίδα για την Αλληλεγγύη και την ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγείας, που αφορούν το σακχαρώδη διαβήτη, την υπέρταση, την χοληστερίνη, την παχυσαρκία, την οστεοπόρωση, το κάπνισμα, τα αγγειολογικά προβλήματα, την χρήση και κατάχρηση internet και την αποφυγή του εμφράγματος του μυοκαρδίου.

Αναρτήθηκε στις 14 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

11,98° Υγρασία: 93% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα