Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Και επίσημα σε ΦΕΚ η παράταση ΟΣΔΕ ως 15 Ιουνίου

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενημερώνει τους αγρότες ότι «όπως αναμενόταν η Ελλάδα κάνει χρήση της δυνατότητας παράτασης στην ημερομηνία για την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2016 έως τις 15 Ιουνίου 2016».

Αναρτήθηκε στις 18 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Πάνω από 25.000 στρμ οι αιτήσεις για άδειες οινάμπελων

Τα 25.023 στρέμματα τελικά έφτασαν οι αιτήσεις για τις νέες άδειες φύτευσης ξεπερνώντας σε μεγάλο βαθμό τα 6.500 στρέμματα που δικαιούται η χώρα μας για φέτος, οπότε και θα τεθούν σε ισχύ για τη μοιρασιά των αδειών τα κριτήρια προτεραιότητας, για τα οποία εξέδωσε σχετική διευκρινιστική εγκύκλιο το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αναρτήθηκε στις 18 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Καρυδιά- Γεωργική Προειδοποίηση- Ζίτσα Ιωαννίνων

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει τόσο για τις βακτηριακές και μυκητολογικές προσβολές της καρυδιάς όσο και για τους τρόπους αντιμετώπισής τους. Σημείο παρατήρησης: Ζίτσας Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 17 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας στην «Πανηπειρωτική Έκθεση 2016»

Δυναμική είναι η παρουσία του Δήμου Ζίτσας στην «Πανηπειρωτική Έκθεση 2016» που συμμετέχει για δεύτερη χρονιά φέτος, με δικό του περίπτερο. Ταυτόχρονα, επιδιώκοντας την πιο ενεργή συμμετοχή του ανέλαβε, μαζί με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών, την αιγίδα της φετινής διοργάνωσης.

Αναρτήθηκε στις 16 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Επίσκεψη στο Λύκειο Ελεούσας και ευχές για καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Πρεμιέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων τη Δευτέρα (16/05/2016) και ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Φώτη Ράρρα, επισκέφθηκαν το Λύκειο Ελεούσας «Κωνσταντίνος Ασώπιος» και ευχήθηκαν στους μαθητές καλή επιτυχία.

Αναρτήθηκε στις 16 Μάιος 2016 Περισσότερα »
ΟΠΕΚΕΠΕ- Δελτίο Τύπου: Υποβολή ενιαίας αίτησης 2016

Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Κ.Ε.Π.Ε.) ενημερώνει ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων από την Τετάρτη 11/05/2016 δεν υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην on line εφαρμογή υποβολής ΕΑΕ 2016. Οι χρήστες που ήδη έχουν εγγραφεί στην on line εφαρμογή υποβολής ΕΑΕ 2016 και έχουν λάβει τους απαραίτητους κωδικούς πρόσβασης μπορούν και συνεχίζουν απρόσκοπτα την υποβολή της ΕΑΕ του 2016. Τέλος, προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2016, παρατείνεται έως τις 15/06/2016 κατόπι...

Αναρτήθηκε στις 13 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Ως 15 Ιουνίου με τη δήλωση ΟΣΔΕ οι αιτήσεις για τη νέα εξισωτική

Τις αιτήσεις τους μέχρι τις 15 Ιουνίου, οπότε και λήγει η προθεσμία υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης του 2016, καλούνται να υποβάλλουν οι κτηνοτρόφοι, που θέλουν να συμμετάσχουν στο Μέτρο 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα», σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια.

Αναρτήθηκε στις 12 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Φοίνικες και καλλωπιστικά δένδρα από την είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας Ηπείρου στο Δημαρχείο και αυλές σχολείων του Δήμου Ζίτσας

Το Δημοτικό κατάστημα στην Ελεούσα και αυλές σχολικών κτιρίων του Δήμου Ζίτσας θα ομορφαίνουν στο εξής οι φοίνικες και τα καλλωπιστικά δένδρα που ήταν φυτεμένα στην είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας Ηπείρου  στην πλατεία των Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 11 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Γεωργική Προειδοποίηση (Σακελλαρικό- Δ. Ζίτσας)

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει για την προσβολή- αντιμετώπιση της αμπέλου από Περονόσπορο και Ωίδιο, ειδικά για την περιοχή Ζίτσας (Σακελλαρικό) Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 11 Μάιος 2016 Περισσότερα »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΟΥΣΑ (Αριθμ. Διακ. 1/2016)

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΈχοντας υπόψη:α) το Π.Δ.270/81,ΕΚΑ' 77/30-3-81)β) το Δ.Κ.Κ (Ν.3463/06)γ) το Ν.3852/2010δ) Υ.Α. Π2β/Γ.Π.οικ.2808/97 του ΦΕΚ645/31-7-1997 - Προϋποθέσεις ίδρυσης & λειτουργίας Μονάδων Φροντίδας, Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης (Βρεφικών - Παιδικών - Βρεφονηπιακών σταθμών, Μονάδων Φύλαξης βρεφών και νηπίων) από φορείς Ιδιωτικού Δικαίου, κερδοσκοπικού και μη χαρακτήρα.ε) την αριθ. 13/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας για τη δημιουργία Βρεφι...

Αναρτήθηκε στις 11 Μάιος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

13,98° Υγρασία: 54% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα