Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών ΔΕΗ

 Λόγω διακοπής ρεύματος που ανακοινώθηκε από τη ΔΕΗ θα πραγματοποιηθoύν: διακοπή ηλεκτροδότησης στο αντλιοστάσιο Κόντσικας και στις γεωτρήσεις Ασβεστοχωρίου του Σ.ΥΔ.Λ.Ι. την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου από ώρες 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ.Λόγω αυτού του γεγονότος θα γίνει διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών: στα Τ.Κ. Γραμμένο, Πολύλοφος, Πετράλωνα, Λοφίσκος, Ανάργυροι, Περάτη και Βαγενήτι, Δήμου Ζίτσας, Τ.Κ. Κόντσικας, Ασβεστοχωρίου και Κοσμηράς Δημοτικής Ενότητας Μπιζανίου Δήμου Ιωαννιτών, καθώς και μεμονωμένες συνδέσεις ιδιωτών και πτηνοτροφεία από τους...

Αναρτήθηκε στις 11 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
Πρόσληψη μιας (1) καθαρίστριας με σύμβαση μίσθωσης έργου

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη μιας (1) καθαρίστριας με σύμβαση μίσθωσης έργου, για τις ανάγκες καθαριότητας 14 αιθουσών του 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας για την σχολική χρονιά 2013-2014.

Αναρτήθηκε στις 09 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
Εγγραφές στην ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών- Νοσηλευτριών του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών για το σχολικό έτος 2013-2014.

Σας ενημερώνουμε ότι άρχισαν οι εγγραφές στην ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών- Νοσηλευτριών του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών για το σχολικό έτος 2013-2014.

Αναρτήθηκε στις 06 Σεπτέμβριος 2013 Περισσότερα »
ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΖΙΤΣΑΣ 2013

Ο Δήμος Ζίτσας, η Τοπική Κοινότητα Ζίτσας και οι λοιποί Φορείς, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2013» την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Αυγούστου  διοργανώνουν την καθιερωμένη εκδήλωση «Γιορτή Κρασιού Ζίτσας 2013». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στις 9:00μ.μ.

Αναρτήθηκε στις 23 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για διακοπή ρεύματος στις 25.8.2013

 Σας κάνουμε γνωστό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 25/8/2013 ως εξής:

Αναρτήθηκε στις 23 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ

Στις 21 Αυγούστου 2013, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της πανσελήνου, ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με την ΙΒ΄Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, διοργανώνει μουσική βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο της ακρόπολης του Μ. Γαρδικίου, με τίτλο "Στο φως του φεγγαριού της αρχαίας Πασσαρώνας". Η μουσική εκδήλωση θα περιλαμβάνει ακουστικές ροκ και έντεχνες μπαλάντες με το Νίκο Ζιώγαλα και το συγκρότημα "On the road". Ώρα προσέλευσης 9.00 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Αναρτήθηκε στις 21 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
6 Έλληνες Χαράκτες στη Ζίτσα

Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις Πολιτισμού θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 24 Αυγούστου και ώρες 10π.μ-1μ.μ & 6μ.μ.-9μ.μ στην Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής της Τ.Κ. Ζίτσας, όπου θα φιλοξενηθούν για πέντε μέρες έξι καταξιωμένοι στον εικαστικό χώρο Έλληνες χαράκτες.

Αναρτήθηκε στις 20 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
ΒΡΑΔΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ στον Πρωτόπαππα

Ποιός ανακάλυψε την Αμερική; της Χρύσας Σπηλιώτη Η παράσταση που έκανε την ανατροπή και ενθουσίασε το κοινό των Ιωαννίνων το χειμώνα στο BAR ROUTE 66 και στον πολιτιστικό χώρο Παλαιά Σφαγεία, τώρα παρουσιάζεται την Τρίτη 13 Αυγούστου και ώρα 9:00μ.μ. στην Τ.Κ. Πρωτόπαππα υπό την αιγίδα του Δήμου Ζίτσας. Λίγα λόγια για το έργο Η Χρύσα Σπηλιώτη παρακολουθεί και καταγράφει στο έργο της αντιπροσωπευτικές σκηνές της ζωής δύο γυναικών από τα πρώτα παιδικά τους χρόνια έως τα γηρατειά. Μέσα από μια διεισδυτική και ευαίσθητη ματιά αποτυπώνει ουσ...

Αναρτήθηκε στις 13 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΑΝΩ ΖΑΛΟΓΓΟ

  Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Άνω Ζαλόγγου σας προσκαλεί την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 21:30μ.μ. στην πλατεία του χωριού, όπου θα γίνει Παραδοσιακό Πανηγύρι με την ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής του Γκιόκα Λευτέρη. Σας περιμένουμε να γλεντήσουμε μέχρι πρωίας.    

Αναρτήθηκε στις 09 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »
Ανακοίνωση διακοπής υδροδότησης

  Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013 προκειμένου να πραγματοποιηθούν απαραίτητες εργασίες σύνδεσης νέας κυψέλης υψηλής τάσης στις γεωτρήσεις Τούμπας, θα γίνει διακοπή των γεωτρήσεων Τούμπας από ώρα 7.30 π.μ. έως 11.30 π.μ. και για αυτό το λόγω θα γίνει μερική διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών

Αναρτήθηκε στις 06 Αύγουστος 2013 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

5,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα